Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage onder de voordeur verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage onder de voordeur verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage onder de voordeur verhelpen

Lekkage onder de voordeur verhelpen

Bij (heftige) regenval lekt het water onder de dorpel door ons huis in. Het is niet veel, maar de mat en de (kruip)ruimte onder de voordeur worden wel nat/vochtig. Hierdoor gaat het stinken. Kortom: we willen het graag waterdicht maken maar hebben zelf geen idee hoe dit te doen. We ontvangen graag een offerte met daarin een toelichting op welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden om dit probleem te verhelpen. Alvast bedankt!

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Door lekkage bij het dak heb ik waterschade. Mijn slaapkamer is de muur vochtig (nu wel opgedroogd) dit geldt ook voor mijn voordeur alleen zit er hierbij wel een schimmelplek. Ook mijn laminaat in de slaapkamer staat omhoog door de waterschade.

Huis schimmelvrij laten maken

Betreft een offerte voor de verzekering. Wij hebben schimmel in verschillende kamers geconstateerd en willen er graag vanaf. Kunnen jullie langskomen om een inspectie te doen en op basis daarvan een offerte/rapport te maken. Betreft de slaapkamer op de wanden en de muur van een eengezinswoning uit de jaren '70. De schimmel bevind zich voornamelijk op de eerste en tweede verdieping. Op de begane grond zit boven de voordeur een lekkage ook dit wil ik laten verhelpen.

Oorzaak van lekkage opsporen en verhelpen

Wij hebben in onze rijtjeswoning een lekkage, waarvan we de oorzaak niet kennen. Het is begonnen met een kleine vochtplek in het plafond boven onze voordeur, en is uitgebreid in zowel het plafond als in de muur naast de deur. De buren hebben hun entree naast die van ons, en daar begint het probleem ook. We denken dat er mogelijk een lekkage is vanaf de dakgoot en/of regenpijp hier recht boven. We willen dit op korte termijn laten onderzoeken en aanpakken.

Lekkage bij drempel onder de voordeur verhelpen

Wij hebben bij onze voordeur een stenen drempel, die steunt op een houten raamwerk. Daar zit een grote kier, waardoor water naar binnen lekt en onze kruipruimte inloopt. Mogelijk is er een deel van het hout verrot. Graag laten wij dit inspecteren en het probleem op korte termijn verhelpen.

Stank van vocht in de kruipruimte

Ons huis is uit 1928 en heeft een vochtige kruipruimte. De enige ingang, bij ons weten, naar de kruipruimte is via de meterkast. Deze zit in het toilet en heeft ook een ventilatierooster dat in het toilet uitkomt. Daardoor merken we heel goed dat de kruipruimte vochtig is. Het ruikt naar natte aarde en schimmel in de wc. De kruipruimte is volgens mij vrij beperkt qua oppervlakte en loopt van het toilet onder de gang door naar de voordeur. Ongeveer 6 m2. Onder de woonkamer vloer is beton gestort. Laatste dagen hoor ik ook gedrup in de kruipruimte. Dus naast expertise ook vocht, ook kennis om na te gaan of er sprake is van een lekkage of dat dit condens is wat druppelt, of vocht uit muren. We hadden wateroverlast bij hevige regenval 28 juli.

Lekkage bij voordeur uit berging/kruipruimte

In de vloer van onze voordeur zitten 2 luchtgaten naar de onderliggende berging / kruipruimte, deze zijn ooit dichtgedaan met kit. Na een poging deze weer open te maken, hebben we nu veel last van water. Of dit van de kruipruimte komt of dat de 2 gaten gesloten zijn en dus het water nergens naar toe kan gaan is ons onduidelijk. Wij willen graag dat iemand langs komt om te kijken wat het probleem is en om een offerte uit te brengen.

Inspectie kruipruimte

In de afgelopen jaren hebben we er nooit last van gehad, maar recent ontdekte we enig vocht (dus geen plas water ofzo) in de kruipruimte. Hiervoor kunnen meerdere oorzaken zijn, danwel een combinatie. - Lekkage (van aan- of afvoer leidingen) - Te weinig ventilatie (bijv door dat deze verstopt is) - Vochtige periode/grond, maar dan was het al eerder ontdekt... Graag komen we in contact met iemand die dit voor ons kan nakijken en verhelpen. Daarnaast overwegen we (extra) isolatie van de kruipruimte. Het betreft een kruipruimte van ca. 47 m2 (hoogte 50 cm) van een woning uit 1982 in Vught. De ruimte is eenvoudige bereikbaar dmv een gat bij de voordeur. Gespecificeerde en gedetaileerde prijsopgave voor de inspectie, het verhelpen van de oorzaak en eventueel het isoleren.

vochtprobleem analyseren en oplossing bedenken

Vochtexpert gezocht! Herenhuis uit 1906, sonsbeek Arnhem. Lekkage achter de voordeur van de bovenwoning. Vocht kruipt op naar boven, met name na heftige regen. Behang komt van de muur af, trap begint te rotten. Voor ik verder ga met renoveren wil ik vochtprobleem opgelost hebben. Wie kan mij helpen met analyse van het probleem en vooral ook: de oplossing?

Vochtvorming in de hal en de voordeur. ...

Vochtvorming in de hal en de voordeur. Lekkage? Vocht loopt onder de kruipruimte.