Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage in tussenmuur opsporen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage in tussenmuur opsporen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage in tussenmuur opsporen

Lekkage in tussenmuur opsporen

Ik heb een hoekwoning met daar aan vast een stenen berging. In de tussenmuur heb ik al meer dan een jaar lekkage en deze is op meerdere plekken zichtbaar. Graag wil ik de lekkage laten opsporen en repareren.

Vocht in de muur tussen badkamer en slaapkamer, lekkage oplossen

*Tussenmuur die badkamer met slaapkamer scheidt is erg vochtig en schimmelig. Oorzaak is waarschijnlijk de douche waar het ergens lekt. Er zitten leidingen in die muur. De vraag is waar ...... Zoek dus een iemand die mij de oplossing van dit probleem kan bieden en mij precies kan vertellen waar het lekt en dit evt kan oplossen.

Vochtmeting tussenmuur 2 rijtjeswoningen

Tussenmuur tussen de buren en onze kant staat vol met vocht en schimmel i.v.m. lekkage in de douche van de buren. Wij willen weten hoe vochtig de muur is, waar de bron zit en hoe het opgelost kan worden. Enkelsteens muur. Voor verzekering.