Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage boven de schuifpui verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage boven de schuifpui verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage boven de schuifpui verhelpen

Lekkage opsporen en schade herstellen boven de schuifpui

Het lekt boven de schuifpui in de huiskamer waarschijnlijk vanuit buiten. Het is alleen met langdurige regenval. Waarschijnlijk zijn de stenen poreus geworden.

Lekkage boven de schuifpui verhelpen

Wij hebben op 1 plek boven de kunststof schuifpui lekkage. Het water druppelt langs het kozijn naar beneden. Graag laat ik dit repareren.

Vocht onder de parketvloer

Wij wonen sinds 3 jaar in onze woning. Er lag parket op de vloer en omdat dat verspijkerd en verlijmd zat, hebben we laminaat eroverheen gelegd. We hebben 3x lekkage gehad vanwege problemen met de radiatorbuizen. Inmiddels lijkt dat goed te zijn verholpen, maar nu staat het laminaat weer bol bij de schuifpui en daar zit geen verwarmingsbuis in de buurt. Wel is het onder ons huis erg nat. Ik zou graag een vochtexpert in willen huren die ons kan vertellen waar de huidige lekkage vandaan komt en wat we kunnen doen om definitief van de problemen af te komen.

Vochtproblematiek

Doorslaande muren in garage. Stucwerk laat los, lekkage mogelijk via terras. Parketvloer laat los bij de schuifpui. Inspectie en oorzaak vaststellen. Vervolgens probleem verhelpen en schade herstellen.

lekkage op 1e verdieping van balkon lekt ...

lekkage op 1e verdieping van balkon lekt door naar woonkamer begane grond in het plafond, oorzaak is op 1e verdieping dat het hout van de schuifpui vernieuwd moet worden + lood schuifpui is kunststof