Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage bij het raamkozijn repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage bij het raamkozijn repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage bij het raamkozijn repareren

Oorzaak lekkage raamkozijn/ gevel opsporen en herstellen waterschade

Betreft een verhuurd pand in Weert. Huurder klaagt over lekkages bij raam en gevel. Graag onderzoek naar oorzaak.

Lekkage bovenkant kozijn verhelpen

Ik heb een lekkage aan mijn raamkozijn. Ik denk niet dat het raam lekt, maar dat het uit het stukje boven het kozijn komt, zie foto. Het zal opnieuw gestuct moeten worden om de lekkage te verhelpen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Lekkage bij het raamkozijn repareren

Ik heb 2 ramen, waarbij bij harde regen kleine lekkage is. Rubber lijkt versleten. Graag offerte voor reparatie.

Oorzaak lekkage raamkozijn opsporen en herstellen waterschade

Het gaat om een lekkage bij een kunststof raamkozijn in de woonkamer. Bij hevige regenval loopt er water aan de bovenkant van het kozijn over het raam naar binnen. Ik zoek een expert die kan constateren waar het water vandaan komt. Daarnaast wil ik ook de ontstane schade herstellen (vensterbank, afwerking kozijn binnen).

Lekkage bij raamkozijn

Wij hebben bij harde regen onder een bepaalde hoek lekkage in de woonkamer. Wij wonen op de tweede etage en het gaat om de achterzijde van het pand. Het water lijkt langs en onder het raamkozijn naar binnen te komen en er is nu een vochtplek ontstaan. Wij willen dit graag laten bekijken door een goede vakman, die voor ons de oorzaak kan opsporen. Wij willen dit snel laten verhelpen en verdere lekkage voorkomen. Graag ontvangen we een offerte voor de werkzaamheden.

Lekkage- en vochtprobleem opsporen en oplossen

Bij het raamkozijn zien wij vochtplekken op de muur komen bij langdurige regenval of harde wind. Ik zou graag willen dat iemand het probleem detecteert en vervolgens oplost. Niet alleen onderaan maar op willekeurige plekken langs het kozijn ontstaan op de muur, die haaks op het kozijn staat, vochtplekken. Voegen aan de buitenkant bij het kozijn waren ook zeer poreus maar die zijn hersteld. Ondanks dat, aan de binnenkant nog steeds vocht. Foto eventueel beschikbaar.

Vochtdetectie uitvoeren in de slaapkamer

Wij hebben lekkage boven het raamkozijn in een slaapkamer. Afgelopen week hebben we een loodgieter hier naar laten kijken. Het ligt niet aan de dakgoot, deze is 2,5 jaar geleden vernieuwd. Hij heeft ook de schuine dakzijde gecontroleerd tussen de dakkapel en de dakgoot, alles is droog. Het vocht moet dus ergens anders vandaan komen? We willen graag hier een onderzoek naar laten doen. De dakkapel is zo'n 23 jaar oud en er ligt een kunststof dakbedekking op. Ik zie uw offerte graag tegemoet.

Lekkage aan keldermuur verhelpen

We hebben een kelder met een raam. Aan de buitenkant van het raam zit een koekoek. Boven het raam aan de buitenkant zit een trespaplaat. Als het veel regent komt er water tussen de trespaplaat en muur uit en loopt de koekoek vol. Vanuit de koekoek loopt het water tussen het raam en het raamkozijn door en dus de kelder in. We willen graag dat iemand komt kijken wat er precies aan de hand is en wat er aan gedaan kan worden.