Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage in kruipruimte verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage in kruipruimte verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage in kruipruimte verhelpen

Vochtmeting in de woning laten uitvoeren

Na een lekkage van het riool is mijn verzekering van mening dat er een vochtmeting dient plaats te vinden in de kruipruimte. Graag de klant bellen over de kruipruimte. De klant wil dat de werkzaamheden zo snel als mogelijk plaatsvinden.

Lekkage in kruipruimte verhelpen

Ik heb waarschijnlijk een lekkage in mijn kruipruimte. Hier staat misschien water in. Graag offerte en spoedige reparatie. Ik verlies veel water.

Laagje zand in kruipruimte spuiten

Kruipruimte van circa 45 m2 moet een laagje zand ingespoten worden van circa 15 cm. Lekkage van riolering geweest, is hersteld. Zitten ontzettend veel vliegjes in de kruipruimte.

Kruipruimte inspecteren op lekkage

Wij wonen hier nu 4 maanden en ik nam eens een kijkje in de kruipruimte. Vochtig. Vocht trekt op in de meterkast. Schimmel bij ingang kruipruimte. Er ligt al zand in. Er blijken bij de ingang van de kruipruimte veel druppels aan het plafond te hangen van de kruipruimte.

Kruipruimte vol met water en afvoerbuis vervangen

De kruipruimte zit vol met water, de afvoerbuis is kapot daardoor is lekkage op plafond. Ik moet zo snel mogelijk offerte hebben voor verzekering.

Lekkage in de convectorput verhelpen

Sinds kort heb ik lekkage in de convector put; na een regenbui stormt er water van buiten in de convectorput. De convectorput is van beton en ik wil graag dat de lekkage wordt getraceerd en wordt verholpen. Er is in 2006 een serre aangebouwd, echter nooit problemen gehad; inmiddels is ook vorig jaar een vijver aangelegd bij de buren die misschien de oorzaak zou kunnen zijn of misschien grondwater/water in de kruipruimte. Ik beschik, indien nodig, over een bouwtekening van de serre. Ik zou graag de oorzaak van het probleem achterhalen en het door u laten oplossen.

Stank en een muffe lucht in de woning

Al een paar maanden ruik ik een vochtige lucht in de meterkast. De muffe lucht is inmiddels ook in het naastgelegen toilet te ruiken, maar ook in het halletje. Ik vermoed lekkage en heb een loodgieter laten komen. Hij is in de kruipruimte geweest maar daar was het niet vochtig en stonk het ook niet. De ventilatieroostertjes zijn vrij. Als ik in de badkamer op de bovenste etage ontstopper in de goot giet, dan ruik ik de geur van de ontstopper in de meterkast. Zou dan de afvoer van de badkamer de oorzaak zijn? De badkamer is in mei 2015 verbouwd. Ook ruik ik de vochtlucht soms in de afvoer in de keuken. Als ik aan het afwassen ben en het water loopt door, komt door het roostertje aan de zijkant een muffig, vochtig luchtje. Ik vraag me af waar dit aan zou kunnen liggen.

Vocht en luchtkwaliteit meten

Wij hebben 4 jaar geleden een lekkage in de hal gehad. De leidingen worden nu niet gebruikt (zijn omgeleid) in verband met moeilijk bereikbare kruipruimte. Ligt al enkele jaren nieuw laminaat op. Nog steeds muffe geur en gezondheidsissues thuis. Badkamer wordt binnenkort opnieuw betegeld en gesloopt, maar daar willen we ook graag weten wat er nou echt in de muur zit ook daar schimmel op voegen. Vooral de luchtkwaliteit is belangrijk om te weten dat deze goed is, of dus niet en hoe dit op te lossen is.

Oorzaak schimmel opsporen en verhelpen

In de keuken van het huis dat ik gekocht heb, ligt een houten vloer. Er hangt een schimmellucht en ik denk dat die uit de vloer en achter de keuken vandaan komt. De keuken in ongeveer 2,5 x 1,5 meter. Er is lekkage geweest en er is water achter het aanrechtblad gekomen. Buiten zit er een gat in de gevel met een stenen muurtje, ter hoogte van het terras die de kruipruimte ventileert. Kunnen jullie dit voor mij beoordelen? Wat zijn de kosten van een beoordeling en het eventueel verhelpen van het probleem? Er is geen sprake van funderingsproblematiek.

Uitdiepen kruipruimte en lekkage opsporen

Onze kruipruimte is slecht bereikbaar. Onder de keuken (aanbouw, betonnen vloer) kan je wel komen, maar de doorgang naar de woonkamer (houten vloer) is minimaal. Nu hebben we onder de woonkamer misschien een lekkage (vochtplek boven de plint, net naast een plek waar leidingen naar boven lopen), dus er moet iets gebeuren. Ik wil graag een offerte voor het uitdiepen en bereikbaar maken van de kruipruimte, het verhelpen van de lekkage en optioneel het vervangen van meer leidingwerk in de kruipruimte. Alleen in de keuken is een luik aanwezig. Mogelijk is het handig nog een toegang te maken.

Partners

Partners van Casius