Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage aan de keldermuur verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage aan de keldermuur verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage aan de keldermuur verhelpen

Lekkage aan de keldermuur verhelpen

Ik woon in een tussenwoning die volledig is onderkelderd. Die kelder is verdeeld in meerdere ruimtes. In de ruimte aan de voorzijde staat vrijwel voortdurend vocht en bij forse regen ook echt een laagje water. Verder is het vochtig in de hele kelder. Ik wil graag de hulp inroepen van een aannemer/vochtexpert. Ik wil onderzoek laten doen naar de oorzaak en advies en een prijsopgave voor de aanpak van het probleem.

Lekkage aan keldermuur verhelpen

We hebben een kelder met een raam. Aan de buitenkant van het raam zit een koekoek. Boven het raam aan de buitenkant zit een trespaplaat. Als het veel regent komt er water tussen de trespaplaat en muur uit en loopt de koekoek vol. Vanuit de koekoek loopt het water tussen het raam en het raamkozijn door en dus de kelder in. We willen graag dat iemand komt kijken wat er precies aan de hand is en wat er aan gedaan kan worden.

Behandelen van keldermuur

In onze kelderberging hebben wij langs van doorslaand vocht bij heftige regenval (echt een laag water in de berging). Het komt dan ook met straaltjes uit de muur. Lekkage is al uitgesloten door een extren bedrijf via de verzekering. We zouden graag willen weten wat de verschillende mogelijkheden zijn. Graag willen wij weten wat het behandelen van een bepaalde hoek van het gebouw kost (waar nu de problemen voordoen) Ongeveer 2x2m., maar ook wat het zou kosten om de gehele gevellengte van 14 meter te behandelen.