Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage door inslag van regenwater? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage door inslag van regenwater. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage door inslag van regenwater

Lekkage door inslag van regenwater

Bij westenwind hebben wij lekkage op de overgang van een later aangebouwd deel van het huis, met een schuin dak. Daar waar het schuine dak de verticale muur raakt ontstaat bij heftige regenval lekkage. Ik vermoed iets met de loodschort.

Schimmel bij ramen en muren verwijderen en voorkomen

Helaas hebben wij lange tijd last gehad van lekkage. Na lang zoeken naar de oorzaak is dit verholpen, lekkage op het dak en inslag via dakgoot. Wij hebben nu helaas te maken met schimmel op de muren maar ook bij de ramen. En ook in een kamer waar geen lekkage is geweest. Verder moet ook de badkamer in de aanbouw goed gedaan worden en gekeken worden of er iets veranderd moet worden. Dus graag zouden wij een vrijblijvende afspraak willen maken om dit op te laten nemen en te kijken naar de kosten.