Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage houten erker? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage houten erker. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage houten erker

Reparatie lekkage serre

Wij hebben 12 jaar geleden een huis gekocht in Dordrecht waar aan de achterkant een serre is gebouwd. Regelmatig hebben we last van lekkage. Er is wel door een aannemer naar gekeken. Die heeft verschillende houten onderdelen al vervangen omdat die door vocht waren aangetast. We willen graag een goede oplossing zodat er een einde komt aan de lekkage. De dakbedekking van de serre bestaat uit panelen van dubbelglas die in de lengterichting op houten balken liggen. Als afdichting tussen de glazen panelen ligt er over de naad een rubberen strook met daar bovenop een aluminium profiel (zie de tekening in de bijlage). Wij vermoeden dat het rubber door de tijd hard geworden is en niet meer goed afsluit. Deze constructie verdient overigens niet de schoonheidsprijs. Misschien moet het op een andere manier opgelost worden. Het is niet de bedoeling dat het een complete reconstructie wordt aangezien de rest wel voldoet. Wie kan ons hierbij helpen en het probleem oplossen?

Lekkage houten erker

Ik ben op zoek naar een vochtexpert die mijn houten erker op zolder kan inspecteren en indien nodig kan repareren.

Waterschade herstellen

Wij hebben in onze winkel waterschade gehad door een lekkage veroorzaakt door de storm die zondagnacht over roermond is geweest. Nu stinkt ons hele magazijn naar vocht en hangt er een enorme stinklucht. Het tapijt is helemaal nat en de houten planken waar de schoenen opstaan zijn ook doorweekt. Graag ontvangen wij een passende offerte voor dit probleem het gaat om een ruimte van ongeveer 60 - 70 m2

Lekkage bij het balkon verhelpen

Lekkage van balkon treedt alleen op wanneer de regen flink op de gevel van het huis staat. Wij hebben al diverse ''specialisten'' geprobeerd: voegen en impregneren van de muur van het balkon, nieuwe deklaag van balkon. Onder het muurtje van het balkon lekt het de woonkamer in via het houten kozijn. Gewenst: goed advies, een vrijblijvende offerte en een garantie dat jullie de lekkage kunnen verhelpen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 4 m2.

Waterschade vaststellen en verhelpen

Na lekkage op onze zolder, willen we graag weten of onze houten vloer (tegelijkertijd plafond van eerste verdieping) schade heeft opgelopen en hersteld moet worden. Wij zoeken een specialist die dit kan beoordelen en een offerte kan uitbrengen.

Uiteenlopende vochtproblemen oplossen

Wij hebben een huis gekocht in Berg en Terblijt, maar stuiten al snel op meerdere vochtproblemen met al dan niet meerdere oorzaken. Wij zoeken een expert die ons kan helpen de juiste oorzaak te vinden en de juiste oplossing(en). Muren erg vochtig (optrekkend vocht?), schimmel op de muren (slecht ventileren?), schimmel achter het keukenblok (afmeting muur 6 x 2,5 meter en een combinatie van bovenstaand?), houten vloer komt omhoog (lekkage?). Graag advies, want de leefsituatie wordt slechter en slechter. De muren zijn in 2015 geïnjecteerd. Maar momenteel ligt er een plas water. Geen idee of het optrekkend vocht of een lekkage is.

Lekkages verhelpen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: lekkage bij dak doorvoer (schuin pannendak ) verhelpen en ik heb in het draairaam van mijn houten dakkapel een lekkage door de glaslat heen, vermoedelijk moet die ruit opnieuw binnen en buiten gekit worden.

Oorzaak schimmel opsporen en verhelpen

In de keuken van het huis dat ik gekocht heb, ligt een houten vloer. Er hangt een schimmellucht en ik denk dat die uit de vloer en achter de keuken vandaan komt. De keuken in ongeveer 2,5 x 1,5 meter. Er is lekkage geweest en er is water achter het aanrechtblad gekomen. Buiten zit er een gat in de gevel met een stenen muurtje, ter hoogte van het terras die de kruipruimte ventileert. Kunnen jullie dit voor mij beoordelen? Wat zijn de kosten van een beoordeling en het eventueel verhelpen van het probleem? Er is geen sprake van funderingsproblematiek.

Uitdiepen kruipruimte en lekkage opsporen

Onze kruipruimte is slecht bereikbaar. Onder de keuken (aanbouw, betonnen vloer) kan je wel komen, maar de doorgang naar de woonkamer (houten vloer) is minimaal. Nu hebben we onder de woonkamer misschien een lekkage (vochtplek boven de plint, net naast een plek waar leidingen naar boven lopen), dus er moet iets gebeuren. Ik wil graag een offerte voor het uitdiepen en bereikbaar maken van de kruipruimte, het verhelpen van de lekkage en optioneel het vervangen van meer leidingwerk in de kruipruimte. Alleen in de keuken is een luik aanwezig. Mogelijk is het handig nog een toegang te maken.

Waterschade: rapport maken voor de verzekering

Ik wil graag zo snel mogelijk een offerte door een waterschade expert naar waterschade op de zolder met dakkapel. Opstormdag) hebben we ernstige overlast van lekkage vanaf het dakkapel. I.v.m. verzekering is een rapport nodig over de schade. Gevolgschade : slaapkamer 2e verdieping : plafond van dakkapel gipsplaten losgelaten, isoleren vochtplekken 1 m2. Plafond oppervlakte 12 m2 texwerk. Laminaatvloer naden opgezwollen. Vloer oppervlakte is 22 m2. Bouwjaar laminaatvloer Gamma. Houten trap naar 2e verdieping kraakt met belopen. Trap is blank vuren hout, advies is om treden vast schroeven en trap schilderen.