Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage bij heftige regenval? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage bij heftige regenval. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage bij heftige regenval

Lekkage door inslag van regenwater

Bij westenwind hebben wij lekkage op de overgang van een later aangebouwd deel van het huis, met een schuin dak. Daar waar het schuine dak de verticale muur raakt ontstaat bij heftige regenval lekkage. Ik vermoed iets met de loodschort.

Lekkage bij heftige regenval

Gisteren drupte er regenwater uit een van mijn spots beneden in de huiskamer. De afvoeren nagekeken, maar deze zaten niet verstopt. Het lijkt vanuit de afvoer van de dakkapel te komen.

Schimmel verwijderen in de woning

Door een lek in de stadsverwarming onder onze woning is er heftige condensvorming ontstaan. Daardoor is er schimmelvorming ontstaan adhter de schotten en het plafond op de zolder. Ook is er schimmel op de muur en het plafond in de gang. De lekkage is inmiddels verholpen en een aannemer vervangt de schotten en het plafond. Nu zoek ik nog iemand die de schimmel voor mij verwijderen kan.

Hardnekkige schimmel verwijderen in woning

Wij wonen met drie personen in een kleine oude woning. Ik heb sinds kort last van een hardnekkige heftige rood/oranje schimmel in de woonkamer. De schimmel zit op de muur die grenst aan de badkamer. In de badkamer heb ik ook last van zwarte schimmels en er lijkt een kleine lekkage te zijn aan de afvoer van de wasmachine, hoewel de muur van de badkamer waar de schimmel doorheen komt droog is. In de badkamer is de rode schimmel gek genoeg niet aanwezig. Het probleem zou ook nog kunnen zijn ontstaan in de afgesloten schoorsteen, die aan dezelfde badkamermuur grenst. Graag laten wij de oorzaak vaststellen en ontvangen een prijsopgave voor de bestrijding daarvan.

Schimmel verwijderen uit de slaapkamer

Na een hele heftige lekkage door een lek in het dak heeft onze hele slaapkamer blank gestaan. We hebben de laminaatvloer en de ondervloer eruit gehaald, maar in de platen daaronder zit een heleboel schimmel. In de muur ook, die komt er aan de andere kant in de andere slaapkamer doorheen. Ook het hele plafond zit vol vochtvlekken dus wellicht dat daar ook nog schimmel onder zit. Het gaat om een kamer van ongeveer 12.5 m2. Wat zou het ongeveer kosten om al deze schimmel eruit te krijgen?

Behandelen van keldermuur

In onze kelderberging hebben wij langs van doorslaand vocht bij heftige regenval (echt een laag water in de berging). Het komt dan ook met straaltjes uit de muur. Lekkage is al uitgesloten door een extren bedrijf via de verzekering. We zouden graag willen weten wat de verschillende mogelijkheden zijn. Graag willen wij weten wat het behandelen van een bepaalde hoek van het gebouw kost (waar nu de problemen voordoen) Ongeveer 2x2m., maar ook wat het zou kosten om de gehele gevellengte van 14 meter te behandelen.

vochtprobleem analyseren en oplossing bedenken

Vochtexpert gezocht! Herenhuis uit 1906, sonsbeek Arnhem. Lekkage achter de voordeur van de bovenwoning. Vocht kruipt op naar boven, met name na heftige regen. Behang komt van de muur af, trap begint te rotten. Voor ik verder ga met renoveren wil ik vochtprobleem opgelost hebben. Wie kan mij helpen met analyse van het probleem en vooral ook: de oplossing?

In onze badkamer moet kit- en voegwerk ...

In onze badkamer moet kit- en voegwerk vernieuwd cq bijgewerkt worden aangezien er vochtplekken in de kamer ernaast ontstaan in het behang. Het betreft voor de duidelijkheid geen heftige lekkage maar het moet wel een keer vernieuwd worden.