Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage bij het balkon verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage bij het balkon verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage bij het balkon verhelpen

Lekkage aan een balkon en buitenmuur verhelpen

Balkon lekt bij afvoer van regenwater van bovenburen. Water sijpelt langs de muur in slaapkamer en naar beneden in woonkamer. Afvoer van regenwater is niet goed. Voegwerk bakstenen en bij betonranden is ook aangetast en moet hersteld worden.

Lekkage bij het balkon verhelpen

Lekkage van balkon treedt alleen op wanneer de regen flink op de gevel van het huis staat. Wij hebben al diverse ''specialisten'' geprobeerd: voegen en impregneren van de muur van het balkon, nieuwe deklaag van balkon. Onder het muurtje van het balkon lekt het de woonkamer in via het houten kozijn. Gewenst: goed advies, een vrijblijvende offerte en een garantie dat jullie de lekkage kunnen verhelpen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 4 m2.

Lekkage bij het balkon verhelpen

Lekkage van balkon ( bouw 1970) treed op wanneer het regent. Wij hebben al diverse ''specialisten'' geprobeerd: voegen en impregneren van de tegelvoegen op het balkon, etc. Onder het balkon lekt het in de slaapkamer via het plafond van de slaapkamer. Gewenst: goed advies, een vrijblijvende offerte en een garantie dat jullie de lekkage kunnen verhelpen. Bezoek aan huis voor het maken van de vrijblijvende offerte is gewenst.

Balkon waterdicht maken

Balkon egaliseren en waterdicht maken ongeveer 8 vierkante meter. Eronder zit de keuken met een lekkage langs de muur.

Lekkage aan gevel/balkon opsporen

Graag wil ik een offerte om een lekkage in de hal op te sporen, die wordt veroorzaakt door mijn balkon. Het balkon is al meerdere keren vervangen. Uit de rapportage moet duidelijk worden of het gaat om een lekkage van bouwkundige art of dat het balkon op zich lekt, respectievelijk de conclusie kan worden getrokken dat deze ondeskundig is hersteld.

Lekkage balkon opsporen en verhelpen

Wij wonen in een appartementencomplex uit bouwjaar 2002. De woningen hebben hier inpandige balkons. Momenteel hebben onze buren een natte balkonvloer en gevel, vermoedelijk door een probleem met de hemelwaterafvoer van het balkon van het bovengelegen appartement. Wij zelf hebben door vochtdoorslag nu ook een natte muur op het inpandige balkon. Het probleem zit dus vermoedelijk op de 5e etage. Er zijn bouwtekeningen aanwezig. We willen graag een vochtmeting van de balkonvloer en gevel laten doen en de oorzaak van het probleem laten opsporen en aanpakken. We maken hiervoor graag een afspraak.

Lekkage op het balkon verhelpen

Wij wonen in een rijtjeswoning met 3 verdiepingen. Op de verdieping boven onze slaapkamer zit een balkon. Sinds een paar weken komt er tijdens een regenbui water binnen aan de bovenzijde van het slaapkamerraam. Vermoedelijk ontstaat de lekkage door een probleem op het bovengelegen balkon. Mogelijk zijn de dichtingsnaden niet goed meer. We willen dit graag laten bekijken en laten oplossen. Vooraf ontvangen we graag een prijsopgave.

Lekkage aan gevel/balkon opsporen

Wij zijn een kleine VVE met 3 appartementen en wij hebben last van gevel lekkage. Het vreemde is (vinden wij) dat alleen de bewoners op de eerste etage en de begaande grond hier last van hebben. De bewoner op de bovenste etage heeft nergens last van. Is het voor u mogelijk een offerte op te maken van de eventueel kosten die aan een onderzoek verbonden zijn. Graag reacties per mail.

Rapport waterschade voor verzekering

Voor de verzekering heb ik een rapport / offerte nodig van een vochtexpert. Wij wonen in een benedenwoning in Groningen centrum. De oorzaak van de lekkagesporen in twee slaapkamers heb ik nog niet gevonden. Waarschijnlijk is het balkon van de bovenburen de oorzaak. Of het dak van de bovenburen. Zou iemand mij kunnen helpen met het opsporen van de lekkage?

Lekkages aan de voor- en achterkant van het huis

Betreft een lekkage aan zowel de voorkant als de achterkant van het huis. Aan de achterkant hebben wij een dakterras met daaronder een slaapkamer en in het plafond bij de pui zit een vochtplek,aan de voorkant hebben wij een balkon met daaronder een slaapkamer en op de rand van de muur en het plafond bevindt zich een vochtplek. Het huis is van 1974. Vorig jaar hebben we opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Misschien komt het door de loodrand? Graag even komen kijken, de oorzaak opsporen en verhelpen. We hebben vooral last van de lekkages als het lang hard regent.