Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkage babykamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkage babykamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkage babykamer

Lekkage babykamer

Voor de verzekering willen wij graag een offerte laten opstellen voor de waterschade ivm lekkage aan het dak. Willen ongeveer weten wat het schadebedrag is. Mocht herstellen een optie zijn dan kunnen we dat bespreken.

Lekkage en vochtschade muur met spoed herstellen

Ik heb sinds enkele weken een steeds groter wordende vochtvlek aan de onderkant van de muur in de babykamer. De vochtvlek is momenteel ongeveer een meter breed en 5 cm hoog. Het huis is gebouwd in 2003. Ik weet niet of het van een lekke leiding of van buitenaf komt. Er is wel een klein plat dakje buiten aan die muur dus misschien is daar een lek. We hebben er haast mee omdat het in de babykamer is. Onze zoon is deze week prematuur geboren en hij ligt in het ziekenhuis. Er moet eigenlijk iemand komen kijken.

Schimmel op muur slaapkamer

Vorig jaar lekkage in badkamer gehad, deze is opgelost. Op de kamer hiernaast is een muur geheel nat geweest, we dachten dat we dit hadden opgelost maar schimmel en vocht zijn er doorheen gekomen. Aangezien dit een babykamer moet worden, is het belangrijk dat de schimmel weggaat. Met enige haast. Graag inspectie en offerte voor oplossing.