Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekdetectie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekdetectie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekdetectie

Oorzaak van een lekkage achterhalen

Lekkage inpandig trappenhuis, muren en plafonds. Hierdoor gevolgschade: laminaat krom getrokken, verf en muur schade en schimmelvorming. By pass leiding door vorige reparateur niet volledig afgewerkt en de badkamer tegels zijn niet teruggeplaatst. De waterleiding hoort achter de betegeling waardoor een groot gedeelte opnieuw betegeld moet worden. Is dit niet mogelijk dan volledige badkamer opnieuw betegelen. Oorzaak lekkage niet bekend dus s.v.p. met lekdetectie apparatuur opsporen.

Lekdetectie

Ik benader u namens Bouwbureau Peters uit Amsterdam. Bij werkzaamheden in een pand aan een gracht in Amsterdam hebben wij lekkage geconstateerd bij de natuurstenen keukenvloer, gelegen aan de achterzijde van het pand. Onze vraag aan u is of het voor uw bedrijf mogelijk is om dit lek op te sporen zonder dat de gehele keuken vloer gesloopt moet worden. Graag overleg. Dank voor de te nemen moeite.

Lekdetectie en schimmel verwijderen

Ik wil dat een expert vochtschade in de muur bekijkt en detecteert of er nog een lek is. Dit lek moet verholpen worden. En het vocht en de schimmel moeten uit de muur verwijderd worden. Zie bijgevoegde foto's. Het gaat om een vierkante meter ongeveer. Wel bij een stopcontact (deze werkt nog wel).

Lekkage rond dakluik verhelpen

Lekkage rond dakluik (voor een dakterras) op 3e verdieping portiekwoning. Ook eerdere lekkage gehad door verkeerd gelegde dakbedekking. Vocht loopt tot 3 verdiepingen naar beneden. Graag ontvangen wij een offerte voor een lekdetectie.

Lekdetectie en adviesrapport

In verband met schimmel op het plafond van de woonkamer en loslatend stucwerk op de muren van de woonkamer zouden wij graag een lekdetectie laten uitvoeren, aangezien de verwachting is dat de lekkage niet van ons afkomstig is. I.v.m. de herstelwerkzaamheden hebben wij hier een rapport voor nodig t.b.v. de verzekering. Herstelwerkzaamheden zullen waarschijnlijk zelf uitgevoerd gaan worden. Betreft dus enkel detectie en onderzoeksrapport.

Kozijnen herstellen

Onderhoudsklus op twee etages. I.v.m. een vochtdoorslag probleem op de eerste verdieping hebben wij (VVE) het dak laten vernieuwen en de gevel opnieuw laten voegen en impregneren. De kozijnen op de eerste verdieping zijn rondom ook gekit. Het vochtdoorslag probleem bleef echter aanhouden. Hierdoor zijn er in de keuken en een aangrenzend kamertje flinke gele plekken en afbladerend verf te zien. Er is een lekdetectiebedrijf ingeschakeld en onderzoek gedaan met infrarood camera en een vochtmeter. Conclusie is dat er regenwater naar binnen komt via de kozijnen op de tweede verdieping en de aansluiting van de kozijnen op de gevel. Advies luidt: - Op de tweede verdieping: compriband verwijderen en de kozijnen rondom af te kitten - Het inschakelen van een kozijn specialist met als doel om de afwatering van de kozijnen op de tweede verdieping te verbeteren - Goed en deugdelijk kitten van de kozijnen op de eerste verdieping. Offerte 1: verdieping: Het beoordelen van het lekdetectie rapport. Nagaan of de conclusies hierin kloppen. Als de conclusie klopt dan uitvoeren van de werkzaamheden/ het advies met als doel wegnemen van de oorzaak van de vochtdoorslag. Offerte 2: Eerste verdieping: Het helemaal nalopen van de ramen/ kozijnen en deze rondom kitten, loszittende afwerkstrips vervangen of weer lijmen. Kortom werkzaamheden uitvoeren waardoor we nog meer zekerheid hebben dat er nergens meer doorsijpelend vocht voor schade zorgt. Op de eerste verdieping moet er ook 1 houten kozijn worden vervangen. Offerte 3: Eerste verdieping: het opstellen van een offerte (t.b.v. verzekering) voor het herstellen van de gevolg vochtschade. Wij (VVE) hebben dus graag 1 bedrijf dat kennis heeft van al deze taakgebieden en de hele klus kan uitvoeren.

Lekkage aanbouw woning

Tussen 2006 en 2008 is er een aanbouw met een plat dak geplaatst achter mijn woning. De aanbouw is in 2008 door de aannemer opgeleverd. Vrijwel vanaf het begin ontstonden er vochtplekken in de achterwand die op de zuidwesthoek ligt. Herhaalde malen heeft de aannemer naar de oorzaak gezocht, al dan niet samen met een dakdekker. Dit heeft niet geleid tot een oplossing. Bij flinke regenval wordt de spachtelputz muur vochtig en er ontstaan inmiddels gaten en scheuren in. Ik wil nu graag een bedrijf inschakelen dat gespecialiseerd is in lekdetectie. Ik ontvang graag vooraf een kostenindicatie.

Lekkage in het trapgat

Wij hebben lekkage in het trapgat, vanuit de badkamer. Oorzaak vermoedelijk door slechte voegen en een gipswand. Wat zijn de kosten van lekdetectie? (alleen douchehoek). Bij voorkeur reacties per mail.

Lekdetectie naar een lekkage in het plafond

De onderbuurman op de begane grond heeft aan het plafond een vochtige plek ontdekt. Boven deze plek is onze badkamer. Ik ben op zoek naar iemand die lekkage op kan sporen met lekdetectie-apparatuur, dus zonder plafond en muren open te breken.

Lekdetectie in de keuken laten uitvoeren

Ik wil graag een lekdetectie laten uitvoeren in de keuken. Het onderste deel van de muur die grenst aan de garage vertoont over een breedte van 75 cm en hoogte van 10 cm vochtplekken.