Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat in woonkamer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat in woonkamer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat in woonkamer leggen

Laminaat in woonkamer leggen

Laminaat leggen voor woonkamer, laminaat aanwezig, materialen niet. graag 2x vrijblijvende offerte 1: alleen leggen 2: inclusief benodigde materialen woonkamer is 40 m2

Herstel offerte laminaat schade

Ik wil graag een offerte voor herstel van mijn laminaat ongeveer 87 m2. Door waterschade vanuit de vaatwasser is er water in het laminaat gekomen in de keuken. Ik heb een openkeuken waardoor de laminaat in de woonkamer en hal ligt. De laminaat soort die hier nu ligt, is niet meer verkrijgbaar. De winkel bestaat niet meer. Graag wil ik dit laten herstellen en hier een offerte voor hebben.

Vochtschaderapport maken

Bij onze bovenbuurvrouw (het appartement boven ons) is een lekkage geconstateerd in de standleiding/ afvoer. De loden leidingen van de badkamer zijn aangesloten op pvc leidingen en in die overgang zit iets niet goed. ook de wasmachine is aangesloten op deze afvoer. Tijdens elke douche- of wasbeurt lekt hier water. Dit water is in al het isolatie materiaal gelopen, in de muren getrokken en de kruipruimte in gelopen. We hebben nu een schade rapport nodig voor de verzekering om de schade te laten herstellen. De gevolgschade is: De schade zit in de woonkamer. Rondom deze plek zijn de muren zo vochtig dat het stucwerk los laat/ is gelaten. Omdat dit water zolang heeft doorgesijpeld is de kruipruimte zo vochtig dat de vloerplaten zijn aangetast. Ook is dichtbij de lekkage aan de onderkant van de vloerplaten zwarte schimmel te zien. Ook het laminaat rondom deze plek is krom getrokken. Daarnaast is, om de lekkage op te kunnen sporen de muur open gebroken, die weer hersteld moet worden.

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Ik wil graag een waterschade rapport/taxatie voor de verzekering. Lekkage in doucheruimte. Laminaat. Muur en plafond woonkamer onder de doucheruimte aangetast.

Convectorput behandelen tegen opstuwend grondwater

Er komt grondwater via de convectorput omhoog. Ik ontvang graag een kostenoverzicht om dit op te lossen. Wat komt er bij kijken om een convectorput dicht te laten maken en tegen welke kosten? De convectorput zit in de woonkamer met een laminaat vloer. Kunnen jullie een lekkende convectorput nog op een andere manier repareren?

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Vanuit mijn badkamer door s-koppeling lekkage in mijn keuken wat ook naar mijn onderburen is gegaan. De lekkage is gestopt. Voor verzekering moet ik een offerte opmaken van de opgelopen schade en herstelkosten. Het gaat om het laminaat dat in de keuken doorloopt door het appartement. Het laminaat heeft waterschade tot in de woonkamer. De hele woning is 52 m2. Het gaat om vervangen laminaat, plinten en ondervloer. Verder lekkage aan kraan gehad *dachten eerst dat de waterschade daardoor kwam*. Het vocht is getrokken in de onderste keukenkastjes en werkblad. Het betreft drie keukenkastjes en vervangen werkblad. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden. Na akkoord van de verzekeraar kan het herstel worden uitgevoerd.

Oorzaak opsporen van water op het laminaat

In de woonkamer heb ik iedere keer een plasje water op het laminaat liggen. Onder het laminaat is een betonvloer en daaronder bevind zich de kruipruimte. Ik weet niet waar het water vandaan komt en laat dit graag opsporen en verhelpen.

Ventilatie in de kruipruimte aanbrengen

In onze woonkamer zijn aan 1 kant van de muur (voorzetwand) de plinten aan het splitsen en er verschijnt schimmel op. Ook zijn sommige laminaat planken aan het bollen. Wij willen dit z.s.m. laten uitzoeken en herstellen. We denken aan vocht in de kruipruimte, maar het kan ook iets anders zijn. Binnen 2 maanden is dit opeens zichtbaar geworden. Het is onduidelijk hoe bij de kruipruimte te komen onder de woonkamer. We hebben foto's van de vloer en van de plinten.

Offerte voor waterschade laminaat

Ik heb een schuifpui in de woonkamer, het kozijn is niet waterdicht en de woningbouw is hier al van op de hoogte. Binnen 4 weken verwachten we de nieuwe deur en de kozijn. Alleen zit ik nog met de vocht probleem op de muur van 1 x 1 meter en het laminaat in helft van de kamer van 8 x 3 meter is helemaal opgezet in verband met regen. De ondervloer heeft het water opgezogen en ruikt nu ook erg muf. Graag vochtprobleem oplossen en vochtplekken herstellen op muur en laminaat. Er moet nu een offerte komen voor de verzekering.

Optrekkend vocht, schadeherstel aan laminaat

Ons laminaatvloer staat bol. Ook zijn er op meerdere plekken in de woonkamer vochtplekken gevonden. Er is al iemand langs geweest die de vloer voor twee jaar geleden heeft gelegd. Zijn conclusie is dat de laminaat geen schuld heeft, maar wel het oude parket die daar onder ligt en door vocht omhoog komt en dus het laminaat omhoog drukt. Je voelt ook een bolling. Dit komt (waarschijnlijk) door de hevige regenval van een aantal weken geleden. Het water heeft bij ons in de straat heel hoog gestaan. Ook blijken er op andere plaatsen aan de muur vochtplekken te zijn die binnen in huis te zien of te voelen zijn, oa achter de bank en dressoir en boekenkast. Die staan allemaal tegen de buitenmuur.We wonen in een twee onder een kap. woning.