Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kruipruimte drogen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kruipruimte drogen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kruipruimte drogen

Kruipruimte controleren en drogen

In verband met een paar schimmelplekken in de woonkamer is er het drogen van de kruipruimte en een inspectie gewenst. Eventueel gevonden euvel moet ook worden verholpen.

Kruipruimte drogen

Er stonden onlangs grote waterplassen in mijn kruipruimte. Daardoor is het kruipluik inmiddels wat verrot. Ik denk dat er niet alleen grondwater in stond, maar dat er ook een leiding of kraan heeft gelekt. Er zit wel piepschuim op het plafond van de kruipruimte. Ik zoek een bedrijf dat mijn kruipruimte droog kan blazen.

Ventilatie kruipruimte weer in orde maken

Ventilatie kruipruimte weer in orde maken. De spleten aan de voorkant zijn nu dicht vanwege spouwmuur isolatie. En aan de achterkant zijn de spleten afgedekt vanwege vlonders en balken. Ik wil nu aan de voorkant 3 gaten geboord hebben met pijpen en afdekkapjes en aan de achterkant 2 gaten. Dan moet mijn kruipruimte weer ventileren en de schelpen die er in liggen gaan drogen, want die blijven nu nat.

Door een lekkage van een wasmaschine is ...

Door een lekkage van een wasmaschine is de vloer onder water komen te staan, dit heeft een week z'n gang kunnen gaan door afwezigheid van bewoner, laminaatvloer moest deels verwijdert worden om vocht tussen laminaat vloer en houten vloer te verwijderen en te laten drogen. Houten ondervloer en houten balken daaronder (in kruipruimte) waren erg nat, houten balken zijn licht krom getrokken, tevens heeft keukenblok ook natte voeten gekregen. Het betreft verzekeringswerk. Heb z.s.m. een taxatie / offerte nodig om deze zodoende in te dienen bij verzekeringsmaatschappij, welke dan groen licht geeft om de boel te herstellen. Er zit eventueel nog meer werk aan te komen van iets andere aard en uiteraard voor mijn rekening, nieuwe voordeur en opknapbeurt voor Erker.