Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kruipruimte controleren en drogen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kruipruimte controleren en drogen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kruipruimte controleren en drogen

Kruipruimte controleren en drogen

In verband met een paar schimmelplekken in de woonkamer is er het drogen van de kruipruimte en een inspectie gewenst. Eventueel gevonden euvel moet ook worden verholpen.

Ventilatie in de kruipruimte controleren en aanpassen

Er is sprake van vocht onder het huis, het gaat om een houtenvloer met balken en het is te moeilijk om onder het huis te komen. Graag inspectie van wat nodig is om dit te verhelpen. Aan de voorzijde moeten er volgens mij zeker een aantal ventilatiepunten bij. Het gaat vooral om de balken die vochtig zijn.

Controleren op vochtigheid vanuit kruipruimte

Ik wil graag weten of de vochtigheid en de onaangename geur en schimmel in mijn muurkast (woonkamer) en meterkast (gang) vanuit de kruipruimte komt en wat daar eventueel aan te doen is. Bij voorkeur contact via de mail. Ik woon er net, geen idee wat de oppervlakte is van de kruipruimte.

Ventilatie in de kruipruimte controleren

Ik ben erachter gekomen na het laten plaatsen van een uitbouw. Dat mijn kruipkelder erg vochtig Is. Er staat nagenoeg geen water in de kruipruimte. Maar de onderkant van de vloer is zeiknat. Waardoor dus schijnbaar ook de vloer erg nat blijft. Ik zou graag de ventilatie willen laten controleren. De aannemen is er dusdanig van overtuigd dat alles goed is dat hij niet het wilt controleren. Ik wil graag controle en advies. Graag zo snel mogelijk.

Ventilatie in de kruipruimte controleren en aanpassen

Na een verhuizing is gebleken dat de kruipruimte vochtig is en de ventilatie mogelijk te wensen overlaat. Verzoek is de bestaande ventilatieroosters te controleren en, wanneer nodig, te reinigen. Als de ventilatie onvoldoende is eventueel extra roosters bijmaken. De ruimte is bereikbaar via een kruipluik, de ruimte is ongeveer 50-60 cm hoog. De ruimte is ongeveer 80 m2.

Kruipruimte inspecteren met videoscoop

Ik wil graag de kruipruimte laten inspecteren met behulp van een videoscoop aangezien er geen toegang is middels een luik. Het gaat om een totale oppervlakte van ongeveer 36 m2 waarvan slechts een deel geïnspecteerd hoeft te worden. De reden van de inspectie is het controleren van de balken daar een deel van de vloer verzakt is.

Vochtprobleem binnenmuur woonkamer verhelpen

10 jaar geleden is de woonkamer 3,5 meter aan de achtertuin uitgebouwd. De aanbouw is met een betonnen vloer aangebouwd. Het ventilatie rooster van de kruipruimte aan de achterzijde is toen verlengd met een pvc buis, die in de betonnen vloer is aangebracht. Een ventilatierooster is aan de voorkant van het huis aangebracht. De status van de ventilatierooster aan de achterzijde is mij onbekend. Na jaren heb ik een groot vochtprobleem, vooral na een regenbui. De kruipruimte is voorzien van isolatie maar is continue nat. Na een fikse regenbui komt stank uit de meterkast en 1 van de kalkstenen binnenmuur, in de aanbouw van de woonkamer, vertoont vochtplekken en schimmel. Graag uw offerte voor het controleren van de kruipruimte of deze voldoende ventileert en indien nodig het maken van nieuwe ventilatiegaten.

Ventilatie in de kruipruimte controleren en aanpassen

Graag uw offerte voor het controleren van de kruipruimte of deze nog voldoende ventileert. En indien nodig het maken van nieuwe ventilatiegaten. Het gaat om een hoekwoning.

Schimmels op de vloerbalken

Tijdens een inspectie van een pand met 5 appartementen wilde men de kruipruimte controleren. Echter is deze controle niet geweest omdat met vrij snel zag dat er op de balken schimmels en zwammen zaten. Graag wil ik dit dan ook goed laten controleren en tevens wil graag weten hoe de conditie van de vloerbalken zijn. Het appartement op de begane grond is ongeveer 110 m2 groot. Kunnen wij een afspraak maken en de mogelijkheden en kosten bespreken?

Optrekkende vocht in de muur verhelpen

In het huis van m'n moeder zit optrekkend vocht in de muur van de entreehal. Graag willen we de oorzaak laten verhelpen. Het betreft een hoek van 1 x 1 meter en de vochtplek zit vanaf de plint tot ongeveer 30 cm hoogte. De muur is een spouwmuur en het huis is uit de jaren 80. Er is geen kelder maar wel een kruipruimte die goed toegankelijk is. We hebben de riolering aan de buitenzijde al laten controleren maar daar komt het probleem niet vandaan. Misschien moet de muur worden geïmpregneerd.