Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kruipruimte beter ventileren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kruipruimte beter ventileren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kruipruimte beter ventileren

Kruipruimte ventileren en eventueel vloerisolatie

Wij willen graag meer informatie over de mogelijkheden om onze kruipruimte beter te ventileren. Nu met het warme weer ruikt het muf bij ons in huis. De balken onder ons huis moeten misschien vervangen worden. Ook zouden wij dan meteen willen kijken naar mogelijkheden om de vloer te isoleren. De oppervlakte is ongeveer 3 meter breed en 8 meter lang. Er is bij de voordeur een kruipluik, de kruipruimte is tot de achterzijde van de woning te bereiken.

Kruipruimte beter ventileren

Ik heb onlangs een benedenappartement gekocht en ben niet tevreden met het werk dat er in de kruipruimte onder het huis is verricht. Ik denk dat er mogelijk te weinig ventilatie is. Ik wil graag een vakman uitnodigen om de situatie hier te beoordelen en mij te adviseren over een goede oplossing van het probleem. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Kruipruimte beter ventileren

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1972 en zijn deze nu volop aan het verbouwen. De kruipruimte onder de woning is enigszins vochtig, maar er is nog geen sprake van vochtdoorslag. We willen aan de voorzijde en aan de achterzijde van de woning ventilatie laten aanbrengen d.m.v. het 'koekoek systeem'. Aan de voorzijde is al 1x ventilatie aanwezig en er kan eventueel gewerkt worden met een 'renovatie koker' systeem. Aan de achterzijde van de woning is een kozijn aanwezig tot op de grond. Eventuele voorbereidingen/afwerkingen kunnen in eigen beheer gedaan worden. We maken graag een afspraak om het werk hier te bespreken en om ons te laten adviseren over de beste aanpak. We ontvangen daarna graag een gedetailleerde offerte. We willen deze klus graag voor januari afgerond zien.

Ventilatiegaten/ -roosters kruipruimte

Ik heb een huis gekocht in Haarlem. Tijdens de bouwkundige keuring kwam het advies naar voren om de kruipruimte beter te ventileren. Aan een kant van het huis zijn ventilatiegaten, aan de andere kant niet. Het zou geen haast hebben, iets om op termijn te doen. Nu ontdekte ik schimmel op het luik van de kruipruimte en voel condens op de leidingen die in de kruipruimte lopen. Ik wil er daarom toch op korte termijn wat aan laten doen. Ik heb begrepen dat het dan zou gaan om het aanbrengen van 1 a 2 ventilatierooster(s)/ -gaten. Ben benieuwd wat dit zou gaan kosten. Graag per mail de offerte.

Vochtprobleem in een kruipruimte oplossen

In mijn woning van bouwjaar 1983 is er sprake van een vochtprobleem in de kruipruimte. In de hal hangt een muffe lucht. Mogelijke lekkageproblemen zijn inmiddels uitgesloten. De kruipruimte is minder dan 1 meter hoog en er is isolatiemateriaal in aangebracht. Graag laat ik door een aannemer bekijken welke maatregelen er kunnen worden genomen om de kruipruimte beter te ventileren. Misschien is het isolatiemateriaal niet op de juiste wijze aangebracht. Graag laat ik dit vrijblijvend inspecteren en ontvang advies en een prijsopgave voor de noodzakelijke verbeteringen.

Inspectie en herstelwerk laten uitvoeren

Een jaar geleden zijn er extra ventilatie openingen aangebracht om de kruipruimte beter te laten ventileren. Tevens is een lekkage aan een rioleringsbuis verholpen. Er blijft echter een vreemde geur in de gang hangen, waardoor ik graag wil laten inspecteren of er niet nog onvoldoende ventilatie plaatsvindt of dat er nog een lekkage is. Indien een van de 2 het geval is, zou ik dit graag meteen willen laten verhelpen.

Vanuit de kruipruimte een gat boren ...

Vanuit de kruipruimte een gat boren (diamantboor)naar buiten, stukje pvc-pijp erin en een rooster ervoor zodat het beter kan doorluchten.(2 stuks)(aan de voorzijde zitten al 2 roosters.) Om er vanuit buiten bij te kunnen moeten er een aantal planken van de houten vlonder gehaald worden. (ik kan zelf eventueel meehelpen.)

Eigenaar van een parterrewoning met 4 ...

Eigenaar van een parterrewoning met 4 kamers waarvan aan de stoep mijn slaapkamer waar nu onder de verwarmingselement (overal ligt laminaat) een rare deuk in het laminaat zit alsof je er door kan zakken. Ik heb een kruipingang onder mijn bed en weet dat het in de kruipruimte slecht ventileert. Graag wil ik dat er iemand komt kijken om het geheel beter te laten ventileren en te kijken of er iets met de balk is. alvast bedankt. met vriendelijke groet Patrick