Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken schimmelvrij maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken schimmelvrij maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken schimmelvrij maken

Keuken schimmelvrij maken

Door een lekkage is er schimmel in de keuken getrokken. Die schimmel moet verwijderd worden.

Ik heb een beschimmelde badkamer in een ...

Ik heb een beschimmelde badkamer in een jaren '50 appartement. Het is een zeer kleine oppervlakte (ongeveer 1,5 bij 2 m). Ik wil graag de granieten vloer behouden, maar de badkamer moet voor eens en altijd schimmelvrij worden. Er zit ook een gat in de muur naar de keuken (daar is het keukenkastje kapot). Ik wil graag een betegelde badkamer met een nieuwe douche en wastafel.