Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keldervloer en muren vochtbestendig maken zodat het bewoond? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keldervloer en muren vochtbestendig maken zodat het bewoond. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keldervloer en muren vochtbestendig maken zodat het bewoond

Keldervloer en muren vochtbestendig maken zodat het bewoond kan worden

Ik wil de keldervloer en keldermuren vochtbestendig laten maken. Zo kan ik het bewoonbaar maken. De hoogte is namelijk 2,10 meter hoog. Betreft een jaren 50 woning met een kelderoppervlak van ongeveer 135 m2. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.

Vocht in de kelder tegengaan

Wie kan er helpen met het opsporen van de oorzaak van vocht in de kelderhoek via de muren tot ongeveer 1.50 meter hoogte na hevige regenval? Er lijft ongeveer 1-2 centimeter water in de hoek van de kelder staan. Het lijkt erop dat dit grondwater is, want dit trekt niet zelf weg. Er is schimmel op de muur aanwezig door de hoge vochtigheid. De keldervloer is ongeveer 4 x 4 meter groot en van beton.

Vochtexpertise en souterrain waterdicht maken

Wij zijn de 2e bewoners van een splitlevel woning, een "modern grachtenpand". Wij hebben de woning 1,5 jaar geleden laten verbouwen en daarbij toen het souterrain laten uitgraven en er een kelder laten maken, geheel volgens de bouwvoorschriften. De kelder meet 4,5 x 4,5 meter en is 240 cm diep. Na de bouw bleek de kelder niet goed waterdicht en dit hebben wij door de aannemer laten oplossen. Hij heeft de muren geïnjecteerd en de wanden daarna met 3 lagen afgesmeerd. Dit leek voldoende, tot deze week een enorme hoosbui het grondwaterpeil zodanig verhoogde, dat er toch bij de keldervloer weer water naar binnen kwam. Wij willen nu door een aannemer die ervaring heeft met onderkelderen een afdoende oplossing laten verzorgen. Wij willen graag een onafhankelijk onderzoek met een offerte voor de te nemen maatregelen. Door werkzaamheden ben ik telefonisch slecht bereikbaar, maar ik reageer altijd op een sms-bericht of email, zodat we een afspraak kunnen inplannen.

Keldervloer waterdicht laten maken

Wij hebben een jaren 30 woning met een kelder waar water in staat. Nu hebben we een dompelpomp gekocht en aangesloten, maar binnen een zeer snelle tijd staat er weer water in de kelder. Wij zijn zelf al bezig met de kelder: muren waterdicht maken met speciaal spul, maar weten niet goed hoe we de vloer (waar het vandaan lijkt te komen) moeten aanpakken. Het zou fijn zijn als er iemand langs zou kunnen komen om vrijblijvend te komen kijken naar onze kelder en vast stellen wat het probleem is.

Vocht in kruipruimtes en schimmel in de muren

Sinds 2010 hebben we steeds meer last van schimmel. Op muren en gipsplaten. Het is duidelijk dat er te weinig ventilatie in de kruipruimte is. Het is een woning uit 1900. Niet overal zijn de kruipruimtes even diep. Er zit onder de achterkamer ook nog een kleine kelder. Keldervloer is droog wanden zijn matig vochtig. Bij de voordeur, waar de ventilatie het slechtst is, zijn de vloerbalken al aangetast. Wij denken zelf dat er meer ventilatiegaten gemaakt moeten worden, eventueel schelpen of ander materiaal gestort moet worden en eventueel vloerisolatie.

Kelder vochtvrij maken 12 m2

Het oplossen van optrekkend/doorlopend vocht in onze keldervloer en kelderwanden. Vloer +/-12 m2 en muren +/-20 m2. Met perioden van extreem nat weer is de kelder soms iets nat (1-2 cm). Er ligt nu en kunststof/metsel laag op de vloer die is losgekomen en is deels al verwijderd. Daaronder is een betonvloer, die ziet er redelijk goed uit.

We willen graag onze kelder vochtvrij ...

We willen graag onze kelder vochtvrij hebben. Thans komt er grondwater(?) door de keldervloer. Verder willen we graag de kelder opknappen; muren glad maken en geschilderd.