Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder vochtvrij maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder vochtvrij maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder vochtvrij maken

Kelder vochtvrij maken

Een kelder met een oppervlakte van +- 50m2, waar je kunt staan en lopen. Er zit 1 verluchtingsraampje in. Wat zou het kosten om deze kelder zo vochtvrij te maken dat deze als leefkelder gebruikt zou kunnen worden?

Vocht in kelder bestrijden

Ik zoek een partij die onze kelder vochtvrij en waterdicht kan maken. De kelder is ongeveer 10m2 groot en is goed bereikbaar.

Mergelkelder vochtvrij maken

Wij hebben een onderkelderd huis uit 1929 met mergelwanden en betonnen vloer. De noordzijde van de kelder, grenzend aan de straatzijde, is vochtig, met daar ook een gedeelte van de betonnen vloer. Dit willen we waterdicht/vochtvrij maken.

Kelder vochtvrij maken en afwerken

We hebben een kelder van 490 x 248 x 172 centimeter (L/B/H). Deze willen we vochtvrij laten maken. Er is af en toe een vochtplek. Het plafond / wand laten voorzien van nieuw stuc werk en de vloer laten afwerken. Huis is van 1878. Ik verwacht dat de vakman ervaring met kelders heeft.

Kelder vochtvrij laten maken

De kelder vochtvrij maken. De kelder is gemetseld. De wanden zijn vochtig. Er zat mortel overheen, daar zit nu doorslag. De kelder is 11 x 2,70 meter breed en 2.10 meter hoog.

Kelder vochtvrij maken

Ik heb een vochtprobleem in de kelder en intussen toont zich ook schimmel/meeldauw. Ik ben begonnen met het af kappen van de voormuur maar ik weet niet goed hoe nu verder. De kelder is ongeveer 25 m2. De wasmachine en condensdroger staan ook in de kelder. Ik vermoed dat het grondwaterpeil te hoog staat waardoor deze problemen zich tonen in de kelder.

Vochtvrij maken van de kelder

De laatste tijd komt er grondwater in de kelder. We willen dat laten verhelpen. De kelder is ongeveer 16 m2 groot.

Kelder vochtvrij maken

Mijn vrijstaande woning uit bouwjaar 1969 is volledig onderkelderd. De totale oppervlakte van de kelder is 11 x 12 meter en deze is verdeeld in 7 verschillende ruimtes. De buitenmuren van de kelder "zouten"erg uit. Sommige wanden zijn geverfd en de verf laat dan ook los. Ik wil de muren laten behandelen zodat de ruimtes qua leefklimaat aangenamer worden. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier te beoordelen en mij te adviseren over de beste aanpak.

Kelder vochtvrij maken

We hebben een kelder van ongeveer 5 m2 en 2 m hoog in een ouder huis (1935) die geheel gestuct is met tegelvloer. In juli 2014 is er in onze straat flinke wateroverlast en zijn er overstromingen geweest, waardoor het hele huis tot 40 cm onder water stond. De hele kelder (ongeveer tot 2 meter diep) heeft toen onder water heeft gestaan. Alles is toen leeggepompt en weer opnieuw gestuct en geschilderd. Sindsdien komt er steeds bij regen of hoge grondwaterstand weer water in de kelder te staan. De kelder staat dan 2 keer per dag een paar cm onder water. Waarschijnlijk is de cementvloer onder de tegels toen poreus worden en is de kelder ook niet meer vochtvrij. Hopelijk kan hier iets aan gedaan worden. Graag een vrijblijvende offerte wat het zou kosten om dit probleem op te lossen.

Kelder vochtvrij laten maken

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het vochtvrij maken van de kelder.