Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kelder tegen grondwater waterdicht maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kelder tegen grondwater waterdicht maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kelder tegen grondwater waterdicht maken

Kelder tegen grondwater waterdicht maken

Graag opgave van kosten om een kelder waterdicht te maken tegen grondwater. Oppervlakte ca 50 m²

Vocht in kelder behandelen

Door de grote hoeveelheden regen de laatste tijd is de vloer van de kelder door stijgend grondwater vochtig en soms staat er op een enkele plaats een beetje water. Tevens trekt op enkele plaatsen vanaf de vloer wat vocht op in de wanden, hoogstens 5-10 cm hoog. De oppervlakte van de kelder is circa 20 m2. Muren metselwerk, vloer betonnen plaat met specifiek afwerklaag.

Vochtprobleem in kelder verhelpen

Er is een vochtprobleem in de kelder. Plaatsen van drainage om grondwater te draineren, zodat dit vochtprobleem verholpen wordt. Gaat om ongeveer 12 m².

Vocht uit de kelder weren

Huidige probleem is de hoeveelheid vocht in kelder. Zeer veel grondwater. Vorige bewoners hebben de kelder volledig betegeld, ventilatiesysteem en waterbak met pomp aangebracht. Op dit moment komt er veel water door een plek waar een tegel weg is. We willen graag het huis gaan verkopen (niet om bovenstaande reden) en willen dus een oplossing voor dit probleem. Het is geen bruikbare ruimte omdat het laag is (1.65 meter ongeveer). De ruimte is ongeveer 4 x 3 meter groot. Graag een offerte om dit vochtprobleem goed op te lossen.

Grondwater in de kelder tegengaan

Ik wil een kelder. Het grondwater staat hoog. Bij voorkeur een afmeting van 6 x 10 meter.

Vocht in de kelder tegengaan

Wie kan er helpen met het opsporen van de oorzaak van vocht in de kelderhoek via de muren tot ongeveer 1.50 meter hoogte na hevige regenval? Er lijft ongeveer 1-2 centimeter water in de hoek van de kelder staan. Het lijkt erop dat dit grondwater is, want dit trekt niet zelf weg. Er is schimmel op de muur aanwezig door de hoge vochtigheid. De keldervloer is ongeveer 4 x 4 meter groot en van beton.

Kelder waterdicht maken

In onze kelder staat wisselend door het jaar heen een laag(je) grondwater. We denken dat dit optrekkend grondwater is, en dat het door de vloer heen komt. Dit zien we graag opgelost. Het moet goed gebeuren, maar natuurlijk liever niet tegen de hoofdprijs. Welke mogelijkheden heeft u, en wat zijn de kosten hiervan? De afmetingen van de kelder zijn 1.70 x 3.30 meter. De hoogte is 1.80 meter.

Waterdoorlating van de keldermuur verhelpen

De muur in de kelder en/of het grondwater zorgt ervoor dat de kelder ongeveer 5 cm water heeft binnen gelaten. Dit is weggepompt en inmiddels weer enigszins gedroogd. Wij willen graag laten beoordelen waardoor het water binnen is gekomen en wat er aan gedaan kan worden om dit in de toekomst bij regenval te voorkomen. De kelder is ongeveer 6 x 3 meter groot.

Vochtvrij maken van de kelder

De laatste tijd komt er grondwater in de kelder. We willen dat laten verhelpen. De kelder is ongeveer 16 m2 groot.

Wateroverlast in de kelder verhelpen

In de kelder van onze woning (2 x 6 meter en ca. 1.80 meter diep) staat een decimeter water. Het is onduidelijk of dit grondwater is of dat het binnenstroomt vanuit de naastgelegen steeg. Grondwater lijkt onlogisch, want het huis is in 1906 gebouwd, naar wij aannemen boven het grondwaterpeil. Graag willen wij dat de kelder waterdicht wordt gemaakt. Vanaf 18 juli heb ik de sleutel van deze woning.

Partners

Partners van Casius