Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houtrot in de vloer herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houtrot in de vloer herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houtrot in de vloer herstellen

Houtrot in de vloer herstellen

Er is houtrot ontstaan in de vloer en ook zit er schimmel in de vloer en in de kruipruimte. Het gaat om een jaren 20 woning. Ik zou graag willen dat iemand komt kijken om vast te stellen wat er aan de hand is en om het ook op te lossen. De afmetingen weet ik niet precies.

Kruipruimte met camera inspecteren

Ik wil een kruipruimte laten inspecteren door middel van een videoscoop. Er is geen kruipluik aanwezig. De ruimte is ongeveer 35 m2. Ik zou graag de staat van de houten ondervloer willen weten (verzakking, vocht, houtrot enzovoorts). Er zijn tochtgaten in de buitenmuren om de vloer droog te houden. Misschien kan de inspectie via de tochtgaten geschieden. Ik weet niet hoe hoog de kruipruimte is.

Houtrot en vochtdoorslag herstellen

Reparatie / herstel van houtrot en vochtdoorslag aan de vloer en de achterwand van praktijkruimte over een lengte van ongeveer 3 meter (achterzijde).

Houtrot in de vloer herstellen

Graag wilde ik de oorzaak weten en de oplossing voor het wegrotten van de vloerplanken in de gang bij de voordeur. Ook de vloerbalk heeft ervan te lijden, dus graag ook een uitspraak of deze vervangen moet worden of anderszins behandeld kan worden (impregneren?). Daarbij wil ik ook graag weten hoe groot de schade is, dus of er wellicht meer door het vocht is aangetast? Ook bij de buren is de vloer bij de voordeur erg slecht. Zij willen ook graag een expert-oordeel.

Vloer inspecteren met een camera

Ik heb een houten vloer. Deze begint op een aantal plaatsen te kraken. Dit doet houtrot vermoeden. Ik heb geen last van vocht en de kruipruimte is volgespoten met schelpen. Om helderheid te verkrijgen over de staat van de balken, wil ik een camera inspectie uit laten voeren.