Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herstelwerkzaamheden na lekkage washok zolder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herstelwerkzaamheden na lekkage washok zolder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herstelwerkzaamheden na lekkage washok zolder

Herstelwerkzaamheden na lekkage washok zolder

Muren en vloer na waterschade herstellen en vloerbedekking verwijderen en leggen. Oppervlakte van de vloer is 5 m2. Tevens nog wat andere losse werkzaamheden die ik op locatie wil bespreken. Het gaat om een verzekeringskwestie.

Herstelwerkzaamheden na lekkage in bijkeuken

Wij hebben een lekkage gehad in de bijkeuken, waar de pijp van de HR ketel naar buiten gaat, waardoor er schade is ontstaan aan de binnenkant het het dak (houtwerk) en aan het keukenblad en de houten achterwand. Graag zouden we een offerte willen ontvangen voor de herstelwerkzaamheden van de binnenkant van het dak, het keukenblad en de houten achterwand. NB. de lekkage zelf is reeds verholpen! We hebben foto's van de schade die we kunnen toesturen, zie hiervoor de bijlagen.

Herstelwerkzaamheden na lekkage in de vloer op zolder

Na lekkage moet de vloer op zolder gerepareerd/vervangen worden. De vloer is ongeveer 1 bij 2 meter. Eventueel moet via de koof van de badkamer de lekkage worden bereikt. De lekkage zelf is nog niet verholpen, dus daar heb ik ook iemand voor nodig.

Herstelwerkzaamheden na lekkage

Ik wil onderzoek naar oorzaak lekkage doen en een offerte voor herstelwerkzaamheden van de vervanging van de Sanibroyeur en het behangen van 2 muren.

Herstellen gevolgschade lekkage in woonkamer

In nieuw gekochte woning bleek zwarte schimmel en dergelijke aanwezig achter het stucwerk. Waarschijnlijk is er ook schade aan de plafond. Het water loopt langs muur vanuit doucheruimte. We hopen dat er verkeerd kit gebruikt is maar willen dat zeker weten voordat dit vervangen wordt. Graag zo spoedig mogelijk uw offerte met betrekking tot de herstelwerkzaamheden en een mogelijke inschatting oorzaken.

Lekdetectie en adviesrapport

In verband met schimmel op het plafond van de woonkamer en loslatend stucwerk op de muren van de woonkamer zouden wij graag een lekdetectie laten uitvoeren, aangezien de verwachting is dat de lekkage niet van ons afkomstig is. I.v.m. de herstelwerkzaamheden hebben wij hier een rapport voor nodig t.b.v. de verzekering. Herstelwerkzaamheden zullen waarschijnlijk zelf uitgevoerd gaan worden. Betreft dus enkel detectie en onderzoeksrapport.

Schimmel aan garagemuur en lekkage van een douchecabine

Onze halfsteens garagemuur is erg beschimmeld en het wordt steeds erger. De schimmel zit zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde. Ik wil graag de oorzaak laten vaststellen en herstelwerkzaamheden laten uitvoeren. Verder heb ik op de zolderverdieping een douchecabine, die rondom is afgewerkt met gipsplaat. Er is kennelijk een kleine lekkage, want de gipsplaat laat is aan het schimmelen en laat los. Ook dit laat ik graag verhelpen.

Reparatie waterschade

In de badkamer is bij de badkuip water uitgelopen (of de afvoer is kapot of een afdichting is niet goed). Daardoor ontstond aan een muur schade en aan de houten vloer in de gang. Graag een prijsopgaaf van de herstelwerkzaamheden. Lekkage opheffen en schade herstellen. J.F. S.

Wij hebben al enkele maanden last van ...

Wij hebben al enkele maanden last van lekkage die zich voordoet na (hevige) regenbuien. De lekkage heeft zich inmiddels drie keer voorgedaan in onze uitbouw op de begane grond en een keer in de daarboven gelegen slaapkamer. Onze huidige aannemer heeft diverse herstelwerkzaamheden uitgevoerd, maar de lekkage blijft steeds terugkomen. Wij zoeken nu iemand die met een frisse blik de oorzaak van de lekkage kan opsporen en verhelpen. Onze woning is overigens een rijtjeswoning uit circa 1970 met een puntdak.