Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Herstel waterschade vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: herstel waterschade vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: herstel waterschade vloer

Herstel laminaat zolder

Ik heb waterschade door een lekkende CV ketel. Deze wordt binnenkort vervangen. Maar door de lekkage zijn er onder de ketel planken met waterschade. Even verderop bij de trap is het laminaat gaan opbollen en is er hoogteverschil ontstaan. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering voor de kosten van herstel. Het gaat om een totaal van 3-5 m2.

Herstel waterschade vloer

Mijn muren en laminaatvloer hebben waterschade ondervonden. Hiervoor zou ik graag een indicatie qua herstel kosten ontvangen en bij voorkeur zou ik dit ook laten repareren.

Laminaat, kast en bed herstellen wegens waterschade

Graag wil ik mijn laminaat herstellen (20 m2). Er zit vocht onder het laminaat door waterschade. De slaapkamer heeft blank gestaan. Ik wil de schade aan het bed herstellen, het hout van het bed is uitgezet. En ik wil de kast herstellen, er zit vocht onder de kast en op de achterkant van de kast. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte voor het herstel van de vochtschade.

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Vanuit mijn badkamer door s-koppeling lekkage in mijn keuken wat ook naar mijn onderburen is gegaan. De lekkage is gestopt. Voor verzekering moet ik een offerte opmaken van de opgelopen schade en herstelkosten. Het gaat om het laminaat dat in de keuken doorloopt door het appartement. Het laminaat heeft waterschade tot in de woonkamer. De hele woning is 52 m2. Het gaat om vervangen laminaat, plinten en ondervloer. Verder lekkage aan kraan gehad *dachten eerst dat de waterschade daardoor kwam*. Het vocht is getrokken in de onderste keukenkastjes en werkblad. Het betreft drie keukenkastjes en vervangen werkblad. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden. Na akkoord van de verzekeraar kan het herstel worden uitgevoerd.

Herstel van waterschade aan de muur

Vanuit de vaatwasser is er lekkage ontstaan (die is inmiddels opgelost), maar wij hebben het vermoeden dat wij hierdoor waterschade hebben aan de muur. Wij willen daarom graag een offerte om vast te laten stellen of het om waterschade gaat en wat de omvang van de schade is.

Wanden en vloer herstellen na waterschade

Er is in ons complex onderhoud gepleegd aan het verwarmingssysteem. Daarbij zijn de leidingen onder druk doorgeblazen, met als gevolg dat in mijn woning een radiator is opgeblazen. Ik heb hierdoor waterschade aan mijn wanden en betonnen vloeren. De wanden moeten hersteld worden en ik heb op diverse plekken op de betonvloer van 100 m2 nu schimmelvorming. Omdat ik een kind met astma heb, is dit echt een probleem. Graag laat ik op korte termijn door een vakbedrijf de schade beoordelen en een voorstel doen voor het herstel. Ik ontvang vooraf graag een offerte.

Waterschade: rapport maken voor de verzekering

Ik heb op 4 muren, 1 woonkamer en 3 op 1e verdieping, waterschade nadat de wasmachine kapot is gegaan tijden een wasbeurt en al het vuile water er uit is gelopen. Het schimmel dient te worden verwijderd en daarna geschilderd. Voor de verzekering heb ik hiervoor een offerte nodig voor de herstel werkzaamheden, de vakman mag hierna de werkzaamheden uitvoeren. Er zijn foto's beschikbaar.

N.a.v. een door stormweer gevallen ...

N.a.v. een door stormweer gevallen dakpan is de lood naast onze bestaande dekkappel beschadigd. Hierdoor redelijk veel water naar binnen gekomen waardoor het volgende waterschade heeft: - Zijrand van dakkappel plafond (binnen/links). Bestaande is met gipsplaten afgewerkt. - Zijwand van dakkappel (binnen/links). Bestaande is met een houten plaat afgewerkt. - Isolatie in zijwand (binnen/links). Bestaande is 5cm rokwool. - Vensterbank onder raam (binnen/2m40cm lang). Bestaande is gelamineerd plaat. I.v.m. verzekering en herstel heb ik een offerte nodig voor de volgende werkzaamheden: - Herstellen/vervangen van doorgebroken lood strook (buiten/1m30cm lang). - Vervangen van door water beschadigde afwerking (binnen). - Controle van verkleurd houtwerk (binnen).