Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hal plafond en lambrisering herstellen na waterschade? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hal plafond en lambrisering herstellen na waterschade. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hal plafond en lambrisering herstellen na waterschade

Verven plafond en herstellen houten vloer na waterschade

Tijdens de vakantie is lekkage ontstaan in de badkamer op de eerste verdieping, waardoor waterschade is ontstaan aan het plafond van de eetkamer op de begane grond en de houten vloer die aansluit op de badkamer (op de eerste verdieping). Op het plafond zijn bruine vlekken te zien. Het plafond van de eetkamer moet opnieuw worden geverfd (oppervlakte van circa 16 m2). Verder moet een deel van de houten planken vloer in de hal die aansluit op de badkamer worden hersteld dan wel vervangen. De planken zijn over een oppervlak van circa 2 m2 bol komen te staan. De woning betreft een oude jaren 10 wonen met een houten skelet.

Hal, plafond en lambrisering herstellen na waterschade

Ik heb waterschade, de volgende reparaties dienen hierdoor verricht te worden. plafond wc : opnieuw stucen en schilderen ca. 2m2 hal opnieuw schilderen ca. 15m2 lambrisering onderstuk eraf en opnieuw geplaatst worden. Uitgezet door water. Opnieuw schilderen.

Vocht plafond en wand

Ik zou graag een offerte willen hebben voor vocht plekken op mijn plafond en wanden. Het komt op 4 verschillende plekken voor in het huis (hal, slaapkamer, berging 1 en berging 2).

Vocht detecteren in huis

In onze woning van 2009 is in de hal verkleuring te zien. Nu is er sinds vorige week ook een grote vlek op het plafond bijgekomen. Er is een dakdekker bij geweest, maar deze kon geen onvolkomenheden constateren op de daarboven liggende platte dakbedekking. Hij adviseerde mij om met vochtdetectie naar de oorzaak te zoeken vandaar hierbij vraag voor offerte. De lekkage is niet verholpen. Er moet een vochtdetectie worden gedaan. Indien mogelijk ook reparatie uitvoeren.

Vocht/schimmel probleem

In de hal van onze woning hebben we op het plafond en langs de muren last van schimmel. Ook ontstaat er condensvorming op de ramen. Heel graag willen wij advies over dit schimmel/ ventilatie probleem.

Schimmel verwijderen

Wij hebben schimmel in het plafond van de badkamer en willen deze laten reinigen. Daarnaast zouden we dit ook willen Laten checken in onze hal.

Oorzaak van schimmel in een bedrijfspand vaststellen en verhelpen

Op de begane grond, in de hal van ons bedrijfspand bevindt zich op het plafond, op wanden, in een wandkast en in de meterkast veel schimmel. We hebben dit in het verleden al eens laten schoonmaken, maar de schimmel is nu terug. We zijn op zoek naar een bedrijf dat voor ons op zoek kan gaan naar de oorzaak van dit probleem en het definitief kan aanpakken. Daarnaast moet het natuurlijk ook worden schoongemaakt en de wanden weer worden opgefrist. We horen graag van bedrijven die dit allebei kunnen wat de kosten zijn.

Vochtprobleem bij de voordeur

Twee jaar geleden houten kozijnen vervangen door kunststof. Sindsdien alleen in de hal zwarte schimmelvorming aan het plafond ter hoogte van het raam. Foto beschikbaar, kan ik mailen. Met name in de koude maanden is dit een probleem. Al enkele keren schoon gemaakt met speciale middelen, maar geen verbetering. Graag advies / hulp.

Vochtprobleem verhelpen

Advies bij vochtproblemen in de woning en kruipruimte. Inspectie en offerte voor verhelpen probleem. In de muren zitten vocht plekken ook en ook in de hoek bij het plafond. Vochtige lucht in de hal.

Badkamer vocht/schimmel verwijderen

Er is vocht gekomen in de muren van de badkamer. Deze grenst aan de slaapkamer en op de muur in de slaapkamer zit schimmel. Waarschijnlijk is het vocht nu naar beneden aan het gaan want in de slaapkamer gaat het niet meer verder maar beneden in de hal zie je vochtplekken op het plafond. Er moeten tegels weggehaald worden in de badkamer, het moet gedroogd worden, waarschijnlijk met zo''n warmtekanon en daarna weer opnieuw betegeld en goed afgekit zodat we niet opnieuw schimmel krijgen. Er is afzuigapparatuur aanwezig. Er is vochtmeting gedaan, er zit vocht in de muur. Volgens mij een hele klus.