Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gevel ventilatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gevel ventilatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gevel ventilatie

Gevel ventilatie

Wij wonen in een oud huis uit 1910 in Haarlem. Dit hebben wij helemaal opgeknapt door de gevels binnen te isoleren met isolatiemateriaal en spouwmuren. Korte tijd geleden hebben wij onze gevel opnieuw laten voegen en geverfd. Wij vernamen van de voegers dat er in het geval van een spouwmuur achter de gevel vaak ventilatie nodig is, maar dat zij dit niet konden regelen. Graag zouden we hier advies over ontvangen en dit eventueel laten plaatsen. Zou dat mogelijk zijn bij u?

Ventilatieroosters in de kruipruimte maken

In de buitengevel naar de kruipruimte heb ik last van condens en een natte fundering, zo'n 2 meter van de gevel aan de voorkant zijn de houten balken nat en 1 meter vanaf de achter gevel ook. De rest is keurig droog. Nu zit er totaal geen ventilatie in de ruimte en ik denk dat dat het probleem veroorzaakt. De kruipruimte is 30 - 40 centimeter diep en is ongeveer 22 m² groot. De ruimte is 3.50 meter breed en 6.50 meter lang. Hoeveel roosters er nodig zijn weet ik niet, maar ik zat te denken aan 4 roosters: 2 voor en 2 achter. De balken laag van de vloer rust op de fundering. Graag advies van de vakman.

Ventilatierooster in de gevel naar de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag offertes van het plaatsen van twwe ventilatie roosters in achtergevel tuin kant (Steen) naar de kruipruimte toe ..

Kruipruimte ventileren

Ik wil graag ventilatie in de kruipruimte laten aanbrengen. Het gaat om het plaatsen van 3 a 4 ventilatieroosters. 1 in de achtergevel (in de voorgevel zijn al 2 ventilatieroosters aanwezig) en 2 in de aanbouw. De kruipruimte is verdeeld in twee compartimenten door betonnen muur. De kruipruimte van de voor/achtergevel is ongeveer 30 m2 en de kruipruimte van de aanbouw is ongeveer 27 m2. Beide delen zijn te bereiken door aparte kruipluiken. De muur van de aanbouw is opgebouwd met een enkele baksteen. Aan de tuinzijde moet ventilatie komen voor de trek en mij is geadviseerd een grindrand bij de gevel aan te leggen. Ik ben benieuwd wat dit zou gaan kosten. Graag per mail een offerte.

Ventilatie in de kruipruimte plaatsen

Ik wil graag mijn kruipruimte geventileerd hebben. De druppels hangen aan het plafond. Ik moet dat doen middels ventilatie die in de bestrating verwerkt kan worden. Ons huis heeft geen stenen muren. Het is een snelbouw huis dus gevel tegenaan geplakt zeg maar. Ventilatie van Koekoek?

Ventilatie aanbrengen in huiskamer en keuken

Onze huiskamer/keuken, een stuk van ongeveer 100 m2, is momenteel zeer slecht geventileerd. Het ruikt er altijd erg muffig. Ondanks dat er boven enkele ramen wat schuifroosters zitten ventileert het geheel niet door. De roosters zitten diagonaal tegenover elkaar: in de keuken en in de schuifpui. Mechanische ventilatie aan en roosters open geeft ook nog geen oplossing. Eventueel is er actievere ventilatie nodig? Of plaatsing meer roosters in de gevel? Dat dient een expert te bepalen en later eventueel uitvoering aan te geven.

Renovatieroosters in gevel plaatsen i.v.m onvoldoende ventilatie kruipkelder

I.v.m onvoldoende ventilatie in de kruipkelder waardoor deze vochtig wordt is mij geadviseerd om renovatieroosters te laten plaatsen. Tevens dienen 2 vochtig geworden vloerluikjes op maat gemaakt en vervangen te worden door kunststof luikjes. De afmeting van de kelder weet ik niet precies.

Er zijn lekkages bij het balkon aan de ...

Er zijn lekkages bij het balkon aan de achter- en voorzijde: - Inbrengen/inslijpen loodstrook gevel/balkon (achterzijde) - Aanbrengen triflex coating balkon achterzijde - Aanbrengen triflex coating balkon voorzijde - Herstel betonschade balustrade afdekking (voorzijde) - Herstel metselwerk/latei (voorzijde) - Herstel voegwerk 25m2 - Hydrofoberen gevels Optrekkend vocht uit kruipruimte: - aanbrengen 4 renovatie ventilatie kokers