Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Drainage onder de woning aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: drainage onder de woning aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: drainage onder de woning aanleggen

Drainage rondom de dijkwoning aanbrengen

Wij hebben een vochtprobleem binnenhuis, zichtbaar optrekkend vocht. Ons is aangeraden om een drainage aan te laten aanbrengen in de tuin bij onze dijkwoning - breedte van de woning bedraagt: 16 meter. Graag laten wij ons adviseren en ook de werkzaamheden uitvoeren.

Drainage onder de woning aanleggen

In de winter staat bij ons en bij de buren water in de kruipruimte. De gemeente zegt dat wij zelf drainage onder de woning moeten aanleggen. Die mag afwateren op het RWA. Dit zou het effectiefst zijn als mijn buren dit ook doen. Het gaat dus om drie van de zes woningen in het rijtje.

Hoge waterstand in kruipruimte verhelpen

De kruipruimte in mijn woning (bouwjaar 2001) staat bijna altijd onder water. Soms wel 30 a 40 cm. Volgens de gemeente is dit niet vanwege een te hoge stand van het grondwater, maar waarschijnlijk een gevolg van drainage die verstopt zit (of helemaal niet aanwezig). De kruipruimte is ongeveer 70 m2 en goed bereikbaar via een luik. Mijn buren (zowel aan overzijde straatje als naaste buren), hebben hetzelfde euvel.

Opnieuw vollopen souterrain voorkomen

Wij wonen in Amsterdam Oost. Het souterrain van onze woning is verbouwd en is een volwaardige verdieping. Door de enorme regenbuien de afgelopen dagen is er water het huis ingelopen. Het lijkt erop dat het water rond het huis boven de betonnen bak uitkomt en dan naar binnen loopt. Nu zijn wij op zoek naar een oplossing. Wij dachten zelf dat een drainage systeem mogelijk kan helpen. Maar we horen ook graag wat een expert er van denkt. Kunt u ons adviseren?

optrekkend vocht drainageprobleem

Vooroorlogse woning met problemen van optrekkend vocht in de muren ook vooral bij de aanbouw. Waarschijnlijk hoog grondwaterpeil met slechte drainage. Zoek een vakman. Mogelijk ben ik vanaf maandag 6 september een week aanwezig, maar dat weet ik pas zondag.