Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Drainage rondom de dijkwoning aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: drainage rondom de dijkwoning aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: drainage rondom de dijkwoning aanbrengen

Drainage rondom de dijkwoning aanbrengen

Wij hebben een vochtprobleem binnenhuis, zichtbaar optrekkend vocht. Ons is aangeraden om een drainage aan te laten aanbrengen in de tuin bij onze dijkwoning - breedte van de woning bedraagt: 16 meter. Graag laten wij ons adviseren en ook de werkzaamheden uitvoeren.

Vocht in de souterrain verhelpen

Nog niet zo lang geleden is er een aanbouw aan mijn souterrain gemaakt. Vóór de aanbouw was er ook al wateroverlast in het souterrain maar dat moet nu goed opgelost worden. Er is regelmatig wateroverlast vanuit de vloer van het souterrain bij langdurige regenval. Ik denk dat het grondwater is. Er is drainage aangebracht rondom de vloer tijdens het zetten van de aanbouw. Dat heeft geen invloed gehad op het vochtprobleem. Graag maak ik een afspraak met u om te komen kijken, bij voorkeur op vrijdag.