Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Doorslaand vocht tegengaan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: doorslaand vocht tegengaan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: doorslaand vocht tegengaan

Doorslaan van vocht in de achtergevel

Wij wonen in een tussenwoning en hebben een probleem met doorslaand vocht in onze achtergevel. Het probleem zit zowel beneden als boven in die muur. We willen hier naar laten kijken door een vakman. We horen graag hoe dit kan worden aangepakt en wat de kosten zijn.

Doorslaand vocht tegengaan

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het behandelen van doorslaand vocht in de binnenwand van mijn uitbouw. Er is een natte plek die bij hevige regenval nat wordt ter hoogte van de scheiding van de oudste oorspronkelijke muur en de muur van de uitbouw. Er is hier een gat gemaakt en de cementlaag was broos. Op dezelfde hoogte maar dan horizontaal zit in de muur van de uitbouw ook een baan waar kleinere natte plekken vocht doorslaan bij regenval. Graag ontvang ik een offerte voor het injecteren en dus het weren van het vocht dat doorslaat.

Doorslaand vocht tegengaan

Wij hebben last van vochtproblematiek en schimmels op de muur. We zoeken iemand die ons hiermee kan helpen, zodat de schimmel niet meer terugkomt.

Optrekkend of doorslaand vocht in een enkelsteens muur

In de zijgevel van mijn woning zit een plek van optrekkend of doorslaand vocht, die schimmel veroorzaakt aan de binnenwand in de woonkamer. Op deze plek heeft vroeger waarschijnlijk een schoorsteen gezeten; de plaats van het rooster is aan de buitenzijde nog zichtbaar (wel ooit dichtgemaakt) en de fundamenten kwamen we tegen onder de vloer. Ik wil graag weten hoe dit vochtprobleem het beste opgelost kan worden. De muur heeft geen spouw en de buitenzijde is bepleisterd. De buitenmuur komt niet in de zon en de plek blijft zichtbaar donker (koud en klam), ook na een periode van droog weer. Ik laat de situatie hier graag beoordelen en ontvang daarbij uw advies en prijsindicatie voor de aanpak.

Vochtmeting laten doen

In het huis van mijn moeder vertoont één muur bruine vlekken en spikkels. Deze muur is zo'n veertig jaar geleden aangebouwd aan het huis. Ik vermoed dat er sprake is van doorslaand vocht en wil graag een offerte ontvangen voor het laten doen van een vochtmeting en het vaststellen van de oorzaak.

Optrekkend of doorslaand vocht tegengaan

Binnen hebben wij vochtproblemen door een enkelsteens muur. Het is ofwel optrekkend vocht ofwel doorslaand vocht. Het is op één plek. Het is een buitenmuur die grenst aan de binnenmuur van het toilet. Het is blootgelegd en uitgraven. Je ziet dat de stenen nat zijn. De vraag is: Is het doortrekken vocht óf optrekkend vocht? Onder het toilet zit beton en geen kruipruimte. De situatie is lastig uit te leggen het beste is om dit op locatie te bekijken. Kunnen wel eventueel foto toezenden.

Vocht in de bijkeuken

In mijn bijkeuken heb ik last van doorslaand/opkomend vocht. De plinten en sommige stukken van de laminaatvloer beginnen op te bollen. Ook voelen de muren op sommige plekken vochtig aan. Graag zou ik iemand hier naar laten kijken, iemand die een oorzaak kan vast stellen en een oplossing kan aanbieden.

Vochtprobleem in souterain oplossen

Wij hebben last van doorslaand vocht in ons souterrain. Dit is in combinatie met een lekkende hemelwaterafvoer voor de vochtplek, welke inmiddels is gerepareerd. Wij hebben reeds een rapport liggen, maar zouden graag een second opinion willen ontvangen.

Doorslaand vocht en lekkage in de woning

Op de bovenste verdieping, 2e etage, hebben we last van een vocht-/schimmel plek aan de binnenkant van één van de muren, hoekmuur van hoekhuis. Dit lijkt te komen vanuit de buitenmuur. Het vocht verschijnt op de binnenmuur vanuit een plek waar een scheur, of naad, in het beton zit. Dit zit op ongeveer 80 cm hoogte van de vloer. Daarboven is/blijft het droog, dus het lijkt niet van het dak te zijn. Wat wij zoeken is : - Diagnose,waardoor worden deze problemen veroorzaakt; - Advies/Voorstel voor oplossing, opdracht/prijsopgave; - Herstel van het vochtprobleem conform opdracht.

Doorslaand vocht in de gevel

We hebben last van lekkage door doorslaand vocht in de gevel, op de begane grond. Het betreft een muur op de oostzijde (in een hoek) en een muur op de noordzijde. Graag inspectie en oplossing/offerte voor herstel. De begane grond is een woning van rond 1960. 10 jaar terug is er met houtskeletbouw een verdieping erop gezet. Sinds een tijdje hebben we ook water in de kelder staan.

Partners

Partners van Casius