Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deel van het laminaat vervangen door waterschade? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deel van het laminaat vervangen door waterschade. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deel van het laminaat vervangen door waterschade

Plafond, electra, vloer herstellen na waterschade

Onze pas aangekochte woning bleek te zijn getroffen door waterschade. De woning dateert uit de eerste helft van de 20ste eeuw (c.a. 1937). De schade bedraagt een deel van het plafond dat opnieuw geplaatst en gestuukt dient te worden, er bevond zich electra in het plafond (spotjes) en de vloer moet vervangen worden. Dit was een houden vloer die wij willen vervangen door laminaat. Het laminaat is al aangekocht. ondervloer nog niet. Het oppervlak van de vloer is 39 m2, het plafond zal zo'n 15 tot 20 m2 bedragen dat vervangen moet worden. Wat betreft de elektra gaat het om 3 spotjes. Bijgevoegd zijn de foto's van de schade. Inmiddels is de vloer al verwijderd en ook het betreffende deel van het plafond ligt al open.

Deel van het laminaat vervangen door waterschade

Door waterschade is een deel van het laminaat (2 bij 2 meter) beschadigd dit wil ik laten vervangen. Een deel van het laminaat loopt onder mijn keuken door.

Inspectie constructie houten vloer

Afgelopen zondag heb ik in het kader van een kleine verbouwing mijn oude laminaatvloer verwijderd. De ondervloer daaronder bleek tot mijn grote schrik aardig rot te zijn. Vooral de draagbalken, maar ook een deel van de oude vloerplanken. Voordat ik over een oplossing na ga denken wil ik de omvang en oorzaak van het probleem vaststellen. En het lijkt me verstandig om daarvoor een adviseur in te schakelen. P.S. ik heb geen kruipruimte. Houten balken( 7 cm hoog, h.o.h. 50 cm) liggen rechtstreeks op een betonnen vloertje. Daar boven op liggen (van onder naar boven) houten planken, hardboard, parket, een dun laagje egaline o.i.d, plastic folie en laminaat. In de ruimte tussen de balken lag aardig wat zand en houtpulp.

Vocht in de muren en wellicht vloer

Ik woon in een rijtjeshuis uit 1895 in Haarlem, en heb last van optrekkend vocht in de muren. Enige jaren heb ik die deels laten injecteren maar dit heeft niet afdoende gewerkt. Ook vermoed ik dat de originele houten vloer is aangetast, ik ben kortgeleden door een deel gezakt waar geen laminaat op ligt, onder dit stuk zit namelijk de watermeter. Er staat (zichtbaar) geen plas water onder het huis maar de kruipruimte is wel vochtig. Graag wil ik een advies en prijsopgave van een vakman.