Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Condens probleem door ventilatiekanaal herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: condens probleem door ventilatiekanaal herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: condens probleem door ventilatiekanaal herstellen

Condens probleem door ventilatiekanaal herstellen

Door onze garage loopt een (geen dienstdoende, opgeheven) ventilatiekanaal. Hij komt uit op het dak van ons appartementengebouw. Boven de garage zitten 2 appartementen. Zodra het kouder wordt, winterdag, hebben wij last van condenswater dat lekt uit het kanaal. De VvE bestuurder heeft de buis al een keer afgezaagd. En heeft een pijp in de buis geplaatst maar het heeft geen resultaat gehad. Er is bouwschuim om de buis gespoten, het helpt niet. Het is vermoedelijk een bouwfout. Welke expert weet dit op te lossen? De factuur is voor de VVE. We zouden graag een prijsopgaaf ontvangen.

Vochtprobleem in chalet oplossen

In februari 2015 hebben wij een nieuw chalet laten plaatsen, type Nordic 1000/2, en dit laten ingegraven wat volgens de verkoper geen probleem was. Later is er aan de kopkant een berging tegen het chalet aangebouwd. Sinds de koop hebben zich er een aantal problemen voorgedaan. Probleem 1 - De ventilatie gebeurde in eerste instantie alleen aan de beide kopkanten. Doordat wij behoorlijke vochtproblemen hadden zijn aan de lange kanten extra ventilatieopeningen gemaakt door middel van PVC pijpen. In eerste instantie leek dit afdoende maar in de maanden na de zomer (september en zo voort) stak het probleem de kop weer op. Een expertisebureau heeft hier een rapport van opgesteld met daarbij een mogelijke oplossing. Op advies zijn er toen in een aantal ramen extra ventilatieroosters geplaatst. De toestand is hierdoor wel verbeterd maar na de zomer hadden we toch weer last van beslagen ramen, soms zo erg dat het water er afdruipt. Het vochtprobleem doet zich voor in het chalet maar niet in de aangebouwde berging. Het heeft ons al veel geld gekost en het probleem is nog niet opgelost. Wij willen nu een echte oplossing van het probleem. Probleem 2 Door een fout van een CV monteur is bij een onderhoudsbeurt de condens slang vergeten in de afvoer te hangen. Het gevolg is dat onderin de Cv-kast een laagje water heeft gestaan. Een gedeelte van het water is door het spaanplaat van de Cv-kast opgezogen en is daardoor uitgezet. Ook kunnen wij niet zien of er ook water doorgedrongen is in de houten vloer (spaanplaat ? ) Wij willen nu weten of er bedrijven zijn die het vochtprobleem kunnen oplossen en de Cv-kast kunnen repareren met hetzelfde materiaal en de eventuele verdere schade aan bv. De vloer. Graag zien wij de vrijblijvende offertes van 2017 tegemoet. Met vriendelijke groet,

Ventilatieroosters in de kruipruimte maken

In de buitengevel naar de kruipruimte heb ik last van condens en een natte fundering, zo'n 2 meter van de gevel aan de voorkant zijn de houten balken nat en 1 meter vanaf de achter gevel ook. De rest is keurig droog. Nu zit er totaal geen ventilatie in de ruimte en ik denk dat dat het probleem veroorzaakt. De kruipruimte is 30 - 40 centimeter diep en is ongeveer 22 m² groot. De ruimte is 3.50 meter breed en 6.50 meter lang. Hoeveel roosters er nodig zijn weet ik niet, maar ik zat te denken aan 4 roosters: 2 voor en 2 achter. De balken laag van de vloer rust op de fundering. Graag advies van de vakman.

Vochtproblemen in een woonhuis

Wij zijn op zoek naar iemand die advies kan geven over condensvorming op de ramen in onze tussenwoning. We hadden een slecht werkende WTW installatie, die hebben we vorig jaar vervangen door een gewone afzuigunit met roosters in de ramen. De condensvorming op de ramen op de begane grond is daardoor nagenoeg opgelost, en op de andere etages verminderd. De overige kamers hebben nog condensvorming op de ramen, vooral als het buiten rond het vriespunt is en vochtig. Bij de slaapkamer is er vaker last van condens en weten we dat we dat kunnen oplossen als we met het raam open slapen. We zoeken iemand die ons kan adviseren wat de beste oplossing is. Wat kost zo'n advies en hoe weten we dat we een advies krijgen waar we ook daadwerkelijk ons probleem mee oplossen? Graag contact per e-mail opnemen.

Vocht en tocht in huis

Ik zou graag advies op maat willen hoe wij ons vocht en tocht probleem kunnen oplossen. Wij wonen in hartje centrum Utrecht in een oud pand. Vanaf de ingang van de winkel beneden is er tot aan de slaapkamers boven geen deur meer. Hierdoor is het altijd koud in huis en is er veel tocht. Dan hebben wij de badkamer aangrenzend aan de slaapkamer, wederom zonder deur ertussen. Hierdoor hadden wij vorig jaar al veel schimmel aanslag op de buitenmuur. De muur was verder zelf ook erg lek en broos en hebben daarom de losse delen van de muur afgebikt en alles opnieuw laten stuken. Nu merken wij alleen nog steeds erg veel condens en vocht op de muur. Als wij s'ochtends wakker worden zijn de ramen kletsnat en er zijn al veel druipplekken zichtbaar op de nieuw gestuukte muur. Graag hebben wij hier advies over hoe wij dit kunnen aanpakken.

Vochtprobleem in de kelder laten oplossen

Wij hebben last van een vochtige kelder die moeilijk te ventileren is, omdat hij zich midden in huis bevind. Muren zijn vochtig tot ongeveer 1,5 meter van de grond en vloer wordt ook vochtig mede door verwarmingsbuizen en condens. Ik weet niet precies hoe ik dit probleem kan oplossen. Graag advies en een oplossing.

Oplossing voor vocht in huis

Ik heb vocht in mijn woonschip. Er blijft op de slaapkamerraam en badkamerraam condens staan en in de douche ontwikkelt zich snel schimmel. Wie weet er raad/kan achterhalen wat het probleem is en voor een oplossing zorgen?

Condens / schimmel in de badkamer verhelpen

Wij hebben een nieuwbouwhuis van 2011. In de badkamer boven het raam en aan de buitenmuur kant ontstaan condens en schimmelplekken. Wij hebben het vermoeden dat zich hier een koudebrug voordoet. De aannemer welke ons huis gebouwd heeft kan de oorzaak tot nu toe niet achterhalen. Ik zou graag in contact komen met een gespecialiseerd persoon welke mij hierover kan informeren/oorzaak kan achterhalen en een oplossing kan bieden voor dit probleem.

Ventilatiesysteem badkamer en slaapkamer in souterrain

Sinds enige tijd heb ik een benedenwoning uit 1907 waar op souterrain niveau mijn slaapkamer en badkamer liggen! Het condens kan niet uit mijn badkamer tijdens het douchen waardoor iedere morgen alles condenseert en nat wordt! Gelukkig zit er al een gat in de muur van de badkamer die naar de tuin gaat waardoor er alleen een systeem moet komen! Stroom ook aanwezig. Ook in mijn slaapkamer is het vochtig en ook hiervoor zoek ik een systeem dat het vocht kan verminderen! Losse airco doet niet genoeg, die bak zit snel vol. Ik zoek dus een ander systeem om de vochtigheid tegen te gaan. Aan de voorzijde, zuidkant, heb ik geen probleem. Aan de achterkant, de noordzijde, is het donkerder en zit een ommuurde binnenplaats. Kunt U mij bij beide vragen van dienst zijn?

Lekkage tussen balkon en aanbouw

We hebben last van lekkage tussen het balkon van onze bovenbuurman en ons plafond, dit kan door condens of betonrot of lekpunten komen. Ons idee is dat het balkon met een waterdichte specie ingesmeerd moet worden om dit probleem te verhelpen.