Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete laminaatvloer leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete laminaatvloer leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete laminaatvloer leggen

Complete laminaatvloer leggen

Ik wil 50 vierkante meter laminaat laten leggen inclusief ondervloer en plinten. Laminaat heb ik nog niet.

Waterschade: rapport maken voor de verzekering

Wij hebben een waterschade gehad in verband met een flinke onweersbui eind april. Water is bij de afvoer naar boven gekomen. Keuken zal 10/15 jaar oud zijn. De complete onderkant van 4 kasten en 3 lades hebben in het water gestaan. Na een aantal dagen begon alles uit te zetten. Van de verzekering moeten wij een offerte hebben in verband met herstellen of plaatsen van een nieuwe keuken. Onze laminaatvloer die nog geen jaar ligt, is ook al uitgezet. Verder nog een bijkeuken. Waar gips en plinten nat zijn geworden. Na droging ook schimmelvorming.