Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Binnenkomend water dijkhuis terugdringen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: binnenkomend water dijkhuis terugdringen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: binnenkomend water dijkhuis terugdringen

Binnenkomend water dijkhuis terugdringen

Wij hebben een probleem met binnenkomend water aan de voorzijde van ons dijkhuis. Na hevige regenval stroomt er water naar binnen. Het huis staat aan de voorzijde gedeeltelijk in de dijk en is rond 1700 gebouwd. Vermoedelijk komt het water door het fundament naar binnen, maar dat is moeilijk te constateren omdat er een betonnen goot over de hele lengte van het huis zit, die zou ook verwijderd moeten worden. Voor deze problemen ben ik op zoek naar een specialist om het naar behoren op te lossen.

Stucen en waterdicht maken van muren in souterrain

In ons souterrain - dat uit 3 slaapkamers en een gang bestaat - hebben wij afgelopen zomer binnenkomend regenwater gehad. Graag willen wij dit lek dat aan de straatzijde zit waar de leidingen van gas, water en licht binnenkomen, dichten. Daarnaast moeten verschillende muren opnieuw gestuct worden. Bij de grond heeft het stucwerk losgelaten. Graag met waterdichte stuc o.i.d. om ook in de toekomst dit vochtprobleem te voorkomen.

Vochtprobleem oplossen

Ik heb problemen met optrekkend vocht (capilaire werking) van het grondwater in en op mijn muren. Ook sinds de hevige regenval binnenkomend water. Ik wil dus mijn probleem in de muren oplossen. Ik zoek dus een deskundig iemand die van deze problemen afweet en komt kijken en met een advies komt. Ik wil eerst weten waar het probleem vandaan komt en dan het eventueel oplossen. Ik wil best betalen uiteraard voor degene die komt kijken wat het probleem is. Maar het moet wel een deskundige zijn.