Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opnieuw behangen van muur na vochtschade? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opnieuw behangen van muur na vochtschade. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opnieuw behangen van muur na vochtschade

Opnieuw behangen van muur na vochtschade

Ik heb schade aan het plafond en muur door een inmiddels verholpen lekkage bij de bovenburen. Het betreft een muur van ongeveer 3 meter breed met glasvezelbehang. Dit moet opnieuw behangen worden.

Wanden en vloer woning vervangen en afvoeren

Muur slaapkamer behangen, vloer nieuwe vinyl leggen woonkamer muur behangen of steenstrip aanbrengen en laminaat vervangen met vinyl. Huidige situatie vochtige wanden en vloer, weg halen en afvoeren door de vakman. Het gaat om de Slaapkamer 30 m2 wanden en vloer. Woonkamer 60 m2 wanden en vloer.

Vochtprobleem herstellen

Het gaat om een kamer van 9 m2 waar waterschade in is. Er zit in een klein gedeelte van het plafond en de muur watervlekken. Tijdens het zoeken van de oorzaak is er een gat gemaakt in een gipsplaat. Kamer moet behangen worden en plafond opnieuw geverfd.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Door een lek bij de dakgoot heb ik binnen last van schimmel in de woonkamer. De muur en het plafond dient te worden hersteld. Daarnaast dient de ruimte opnieuw te worden behangen. De woonkamer is 5 bij 5 meter en 2.50 meter hoog. De offerte zal ik indienen bij de verzekeringsmaatschappij, hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren.

Oorzaak van schimmel verhelpen

Ik wil graag weten wat de oorzaak is van de schimmel en de oorzaak verhelpen. 1 slaapkamer is afgelopen jaar helemaal opnieuw behangen in verband met schimmel. Het piepschuim/board hebben we binnen weggehaald van de muur omdat dat een oorzaak leek van het vocht en de schimmel. Helaas is het behang van deze muur alweer beschimmeld. De andere slaapkamer heeft alleen 1 bovenhoek van een buitenmuur bedekt met schimmel. Deze slaapkamer zit op de tweede (bovenste) verdieping. Het dak is vorig jaar bekeken maar daar zijn toen geen gebreken ontdekt. Wij willen graag de werkelijke oorzaak van de schimmel laten bekijken en advies over hoe het behandeld moet worden. Hoe zit het met vochthoeveelheid en ventilatie in huis?

Mijn nieuwe behang beschermen tegen vocht

Wij wonen nu 10 jaar in deze flat en moeten nodig behangen, maar wij zitten met een probleem. Ons huis zit op de hoek en de muur van onze slaapkamer laat vocht door het behang komen. Wat kunnen wij doen om dat te voorkomen.