Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Balkon waterdicht maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: balkon waterdicht maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: balkon waterdicht maken

Balkon waterdicht maken

Balkon egaliseren en waterdicht maken ongeveer 8 vierkante meter. Eronder zit de keuken met een lekkage langs de muur.

Balkonvloer waterdicht maken

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten coaten van de balkonvloer van een woonhuis. Het balkon is 5.2 x 1.2 meter groot en momenteel voorzien van tegels.

Balkon waterdicht laten maken

Ik wil mijn balkon waterdicht laten maken. Het is ongeveer 3 m2. Het balkon staat op een aanbouw aan ons huis. Wij zijn bang dat er condensvorming gaat optreden. Graag een offerte.

Balkon waterdicht maken ongeveer 6 vierkante meter

Het balkon heeft een betonnen laag. Oude laag verwijderen. Nieuwe laag waterdicht aanbrengen. Het gaat om ongeveer 5,5 a 6 m2.

Balkon waterdicht maken

Ik heb een balkon van 12 meter x 1.35 meter. Hierin zitten enkele scheuren en het laat regenwater door. Ik zou dit graag laten voorzien van een waterdichte laag zodat ook de scheuren niet meer zichtbaar zijn.

balkon waterdicht maken

Het balkon is afgewerkt met een nette plavuizenvloer en cementvoegen. 20 jaar was dit netjes en afdoende. Inmiddels lekt het plafond van de onderliggende garage en is een van de wanden onder het balkon nat. Het lijkt erop dat hemelwater via de voegen en de oorspronkelijke betonvloer lekkage geeft. Lijkt op te lossen door de cementenvoegen waterdicht te maken. Kan dat?