Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Badkamer schimmelvrij en schimmelwerend maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: badkamer schimmelvrij en schimmelwerend maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: badkamer schimmelvrij en schimmelwerend maken

Badkamer schimmelvrij en schimmelwerend maken

Op het plafond van de badkamer zit veel schimmel. Deze graag verwijderen en het plafond behandelen met een middel dat ervoor zorgt dat de schimmel niet terugkomt. Tevens de muren van de badkamer reinigen. Het gaat om ongeveer 5-10 m2.

Badkamer schimmelvrij maken

De badkamer heeft veel zwarte schimmel op plafond en kozijnen.

Doucheruimte schimmelvrij laten maken

Ik wil graag onze hele badkamer schimmel vrij laten maken. De bedoeling is dat de badkamer brandschoon wordt gemaakt.

Badkamer schimmelvrij maken

Ons schimmel probleem in de badkamer wordt steeds erger. In korte tijd is het hele plafond beschimmeld en zit het ook in de voegen, kitnaden en op de muur. Graag zouden wij de badkamer schimmel vrij maken en het vochtprobleem verminderen. Ons ventilatiesysteem is al na gekeken. Een oplossing leek mij een rooster in het raam. Het is een badkamer van ongeveer 2,5 bij 3 meter. Ik hoor graag van jullie!

Badkamer schimmelvrij maken

Huurder heeft badkamer aantal jaren niet goed geventileerd en schoongemaakt. Veel kalkaanslag en zwarte schimmelvoegen.

Badkamer schimmelvrij maken

Ik heb een kleine badkamer, maar het plafond is zwartgeblakerd van de schimmel, samen met zijkanten en de vloer. De ruimte is slecht geïsoleerd, ongeveer 1 bij 2 meter groot.

Plafond van de badkamer schimmelvrij maken

Ik wil de plafond van de badkamer schimmelvrij krijgen

Plafond badkamer schimmelvrij maken

Plafond badkamer schimmelvrij maken.

Schimmelverwijdering in de badkamer

Ik heb een kleine badkamercel in een typisch Amsterdams appartement. Ik heb last van wat schimmel aanzet op de tegels en op het plafond. Aangezien ik nu zwanger ben, wil ik niet in de weer met heftige schoonmaakmiddelen. Mijn vraag is hoeveel het kost om mijn badkamertje (2,3 m2) schimmelvrij te krijgen.

Badkamer schimmelvrij maken

Ik wil het plafond van de badkamer schimmelvrij maken. Dit is een oppervlakte van ongeveer 5 m2 bedekt met zwarte schimmel. Ik ontvang hier graag een vrijblijvende prijsindicatie voor.