Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw serre? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanbouw serre. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanbouw serre

Aanbouw serre

Wij ontvangen graag een gratis vrijblijvende offerte inclusief alle bouwkundige kosten. Voor een serre aanbouw van 2,5 meter diep, 1 zijde gemetselde stenen muur, andere zijde glas, x 6,64 meter breed, totaal 16,6 m2, met fundering, houtenvloer, vloerverwarming en isolatieglas. Materiaal: duurzaam / hoogwaardig kunststof kleur antraciet met luxe uitstraling of aluminium. Plat dak, hellend, en deels glas, schuine lichtstraat. 1 aluminium schuifpui en 1 openslaande deur. Inclusief vervangen/plaatsen draagbalk.

Vochtbestrijding in de aanbouw / serre

In onze aanbouw/serre hebben wij last van heel veel vocht aan een zijde. Deze zijde is gekoppeld aan onze buren en zit aan hun aanbouw/serre vast. Wij hebben zelf al geprobeerd of trespa platen zouden helpen, hebben de rolluikenfirma laten komen voor onderzoek (hier ligt het niet aan) en zijn al verschillende keren op het dak van de aanbouw geweest om kit te gebruiken. Alle opties hebben tot nog toe niet geholpen en wij weten dus ook nog altijd niet waar het water naar binnen kan komen. Dit probleem willen wij graag snel opgelost hebben, aangezien deze aanbouw pas gestuukt en de stucstukken nu al beginnen af te breken door het vochtprobleem. Onze vraag is dan ook: Waar komt het water naar binnen en hoe kan dit z.s.m. worden verholpen?

Beste aannemer, vakman, Ik sta op het ...

Beste aannemer, vakman, Ik sta op het punt een huis te kopen in Haarlem. De woning kampt met enig vochtoverlast. In het bouwtechnisch rapport staat o.a. dat de beganegrondvloer slecht is. Andere belangrijke opmerkingen in het rapport: - de zinken strips, goot en bekleding op de serre en de aanbouw zijn aan het verweren - het voegwerk dient een opknapbeurt te krijgen - de cementen trasplint moet hersteld worden Mogelijk dienen er vochtregulerende maatregelen genomen te worden in de kruipruimte en dient de gehele vloer of een deel daarvan vervangen te worden. Ventilatie onder de vloer ontbreekt. Er zijn sporen gevonden van houtaantastende schimmel, specialistisch onderzoek is nodig. Ook de bouwmuren in de voorkamer kampen met optrekkend vocht.