Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vocht in hoek van voorgevel verhelpen:

Vocht in hoek van voorgevel verhelpen

Aan de voorkant hebben in de hoek van het huis (wat lijkt op) doorslaande vocht. Het is een driehoek in de hoek van het huis van onder naar boven precies in de hoek aan de binnenkant van de muur. De muren zijn buiten muren en direct aan de tuin. De driehoek is ongeveer 60 cm wijd en 40 cm hoog.
Onze klant uit Zandvoort (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vocht in hoek van voorgevel verhelpen uit heel Nederland:

Boeidelen vervangen op een dakkapel

Wij hebben lekkage in onze dakkapel, doordat er een hoek van 2 boeidelen verrot is. Er sijpelt nu water tussendoor en er komt vocht binnen. Ik wil die boeidelen laten vervangen en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Vochtprobleem in woning oplossen

Vlekjes(vocht/schimmel) op tussenmuur woonkamer en grote vlek(vocht/schimmel) in hoek woonkamer zo ook op de andere kant van woning ook condens op de ramen (onderin)en dubbel glas

Schoorsteen voegen en impregneren

Wij hebben 2 (hoek)schoorstenen op onze woning staan waarbij de voeg op sommige plekken loslaat. Tevens hebben wij bij een kamer aan de achterkant van de woning een klein beetje vocht doorslag. Omdat de woning uit 1925 dateert is ons aangeraden om de schoorstenen opnieuw te laten impregneren (of iets in die trant). Ik heb foto's toegevoegd voor een beter beeld. Materiaal dient te worden geleverd door vakman. Ook dient bij de schoorsteen aan de achterkant van de woning de 'pijp' nog worden afgesloten (deksel erop). De woning staat op een lastige hoek (in verband met de achtertuinen / hokjes van de buren), dus de situatie bekijken voor een goede indicatie is wenselijk (in verband met de steiger et cetera).

Vochtschade aan binnenmuur herstellen

Er is schade aan de muur in de hoek van de slaapkamer. Oorzaak vocht is al hersteld, kwam van buitenmuur, maar de binnenmuur moet nog hersteld worden. Schade is ongeveer 1,5 m², maar zit in een hoek, en bij stopcontact in de buurt. Een muur is ongeveer 5 m², en bevat raam van ongeveer 2 m². Andere muur is ongeveer 11 m², en bevat schuifdeur. Graag ook de muren overschilderen na herstel stucwerk, zodat ik er zelf geen werk meer aan heb. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Vochtschade aan binnenmuur herstellen

Schade aan muur in de hoek van de slaapkamer. Oorzaak vocht is al hersteld (kwam van buitenmuur), maar de binnenmuur moet nog hersteld worden. Schade is ongeveer 1 m², maar zit in een hoek, en bij stopcontact in de buurt. Een muur is ongeveer 5 m², en bevat raam van ongeveer 2 m². Andere muur is ongeveer 11 m², en bevat schuifdeur. Graag ook de muren overschilderen na herstel stucwerk, zodat ik er zelf geen werk meer aan heb.

Bitumen op afdak vervangen

Graag willen wij een offerte voor het verwijderen van de oude bitumen daklaag en het aanbrengen van een nieuwe bitumen daklaag. Het betreft een gezamenlijk afdak met het naastgelegen huis en is voorzien van grind en 4 of 5 tegels om op te staan. Het oppervlak van de muur tot de rand en van de zijkant tot aan de grens met de buren, de regenpijp boven in de foto, is ongeveer 90 x 290 cm. Het gaat alleen om ons gedeelte van het dakje en bij de regenpijp loopt nog een soort kanaaltje om het hemelwater verder af te voeren naar beneden. Voor op de hoek staat het bitumen dak hier en daar wat bol alsof er vocht onder zit. Verder weet ik niet of de lijsten vervangen moeten worden. Het huis is van 1993.

Optrekkend vocht in muren en plafond verhelpen

Op de eerste verdieping is er last van optrekkende vocht. Het is al heel lang een probleem en het is vrij ver uitgezaaid. Het zit in de hoek in een kamer op de eerste verdieping. Het optrekkende vocht zit ongeveer een halve meter op het plafond en bijna van het dak tot de vloer door de muur heen. Graag een offerte met mogelijke oplossingen en bijkomstige kosten. Een lekkage in het dak is waarschijnlijk, het betreft een plat dak met bitumen of EPDM.

Vocht in muren bestrijden en tegengaan

Op zolder en op de 1e verdieping zijn de muren in de hoek aan de binnenkant vochtig. Ik heb al een nieuw dak laten leggen, de muren zijn gehydrofobeerd, de aannemer heeft scheuren gedicht. Het raam op zolder is eruit gehaald en opnieuw afgekit. Maar niets helpt. Men kan niet vinden waar het vocht vandaan komt. Soms zakt het vocht percentage naar 20% maar als het geregend heeft, is het weer. Hebben jullie een methode om uit te zoeken waar het vocht vandaan komt? Ik zou hiervoor graag een offerte ontvangen.

Optrekkend vocht in een hoekwoning aanpakken

Met name wanneer het vochtig weer is ruikt het muf en voelt het vochtig in ons toilet (hoek voorkant huis). We hebben schimmel op de muren onderaan de grond. We hebben vloerisolatie aan laten brengen in de kruipruimte en hadden gehoopt dat hiermee het probleem verholpen zou zijn, maar helaas. We vermoeden dat het te maken heeft met de afwatering van gemeentegrond maar weten niet hoe het probleem op te lossen. Graag zien wij reacties tegemoet.

Diverse klussen in de keuken

In onze split-level benedenwoning uit bouwjaar 1880 wordt in week 6 van 2017 een nieuwe keuken geplaatst. Voor die tijd willen wij er graag een aantal werkzaamheden laten verzorgen. Op dit moment ligt er een plavuizenvloer van ongeveer 40 m² in met daaronder vloerverwarming. We willen de vloertegels laten verwijderen, de vloer laten isoleren tegen optrekkend vocht en daarna laten egaliseren. Er is nu ook een hoogteverschil tussen verschillende vloerdelen. Misschien moet ook de vloerverwarming worden aangepast. Daarna moeten er nieuwe langwerpige vloertegels worden geplaatst van ongeveer 60 x 40 cm. In het midden van de ruimte staat nu een keukenblok, dat dient uiteraard verwijderd te worden. Verder zijn er 2 kasten die naast elkaar staan, maar niet recht staan. Er is een inspringende hoek die we willen laten wijzigen. Er moet daarbij een wandje worden dichtgezet en gestuukt. We willen spotjes in het plafond laten plaatsen. Ook willen we een open houten trap van 2.50 meter breed naar de keuken laten voorzien van stootborden. Wij maken graag een afspraak, zodat we de ruimte kunnen laten beoordelen en onze wensen kunnen bespreken. We ontvangen graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius