Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schimmelplekken behandelen en tegengaan:

Schimmelplekken behandelen en tegengaan

Een muur in de garage vertoont grote zwarte schimmelplekken. Ik zou dit graag willen laten repareren. Ook weten we niet wat de reden is van de schimmel. Ik zoek iemand die dit kan beoordelen en oplossen. De muur is ongeveer 2 bij 2 meter.
Onze klant uit Zaandijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schimmelplekken behandelen en tegengaan uit heel Nederland:

Schimmel op muren behandelen

Ik wil graag enkele stukken muur laten behandelen en verwijderen van schimmel. Het betreft een erker. De schimmelplekken zijn circa 10 cm breed bij 1 meter hoog en bevinden zich aan de zijkanten van de erker.

Diverse onderhoudsklussen in een jaren '30 woning

Ik wil in onze jaren '30 woning graag diverse onderhoudsklussen laten verzorgen. Er is aan de voorzijde een erker met stalen kozijnen en isolatieglas. Er zijn daar vocht- en schimmelplekken te zien, mogelijk door condensatie op het staal. Ik wil hier graag een structurele oplossing voor en de plekken laten behandelen. In de dakkapel moet een raam beter worden afgehangen en worden voorzien van beter hang- en sluitwerk. In de keukenvloer liggen enkele tegels los en die moeten vastgelijmd en weer gevoegd worden. Ik wil mijn kelderraam en brievenbus graag tochtvrij laten maken. In de douche is sprake van vochtdoorslag door de muren. Ik wil laten beoordelen of de voegen en misschien ook het kit moet worden vervangen. In de gang beneden heb ik onder de douche schade aan het stucwerk op de muur door vochtinwerking Dat wil ik ook laten herstellen. Ik maak graag een afspraak om het werk hier te bespreken en ontvang daarna uw gedetailleerde offerte.

Twee muren tegen vocht behandelen

Twee muren hebben schimmelplekken, die zichtbaar werden bij het verwijderen van behang.

Schimmel en loslatend stucwerk herstellen

Wij hebben in onze badkamer schimmelplekken op de muur die grenst aan de buren. Tevens komt het stucwerk van het plafond naar beneden. De buurvrouw heeft in het verleden lekkage gehad via de dakkapel, maar beweert dat dat allemaal verholpen is. Als wij langere tijd weg zijn geweest ruikt het in de badkamer sterk naar vocht, ook al staat het raam altijd op ventilatie stand. Ik wil graag de oorzaak laten bekijken en behandelen. Er zijn foto's beschikbaar.

Muur behandelen en spackspuiten na lekkage

Graag een offerte met kostenspecificatie voor het behandelen van muren, en zo lijkt het ook een stukje plafond, na waterschade. En hierna weer overspuiten met spackspuitwerk. De kamer is ongeveer 13,5 m2, 5.10 x 2.70 meter. De plekken zijn nu bruin en er zijn al wat schimmelplekken te zien. Graag reactie via mail in verband met bereikbaarheid. Aan 1 zijde zitten 2 grote ramen.

Plafond spackspuiten in de badkamer

Mijn badkamer (3m x 1,68m) heeft een spack plafond met vocht/schimmelplekken. Ik wil dit graag laten behandelen en opnieuw met spack laten spuiten. Graag een offerte inclusief btw en het afplakken van douche en badkamermeubel.

Muur behandelen en schilderen na lekkage

Graag een prijsopgave voor het herstellen van door lekkage beschadigd geraakte muur. De muur vertoont vocht - en schimmelplekken. De muur is circa 9m2, de vochtplek is ongeveer 400 mm x 3000 mm groot. Graag een prijsindicatie per mail, geen telefonische reacties.

Vocht in muur behandelen

Een deel van de muur in de woonkamer is een buitenmuur. Daar zit vocht in met doorslag in de vorm van schimmelplekken naar binnen. Eerder is er naast deze plek ook vochtdoorslag geweest. Lag aan slechte isolatie buitenmuur en er is toen een plaat ingezet. Ik wil graag weten of en hoe dit te behandelen is en, nog belangrijker, in de toekomst te voorkomen is.

Schimmelplekken op muren

Ik zou graag de oorzaak van de schimmelplekken willen weten en de muren laten behandelen. Volgens mij zou het goed zijn dat er iemand zou komen kijken en dan advies te geven.

Binnenmuur schimmelvrij maken en stucen

Door een koudebrug van buitenmuur naar binnenmuur onstaan er in de winter vocht- en schimmelplekken op de binnenmuur van de gang. Het stucwerk is hierdoor van de muur gebrokkeld. Het oude stucwerk moet verwijderd worden, dan moet de muur behandeld worden zodat het vocht de muur niet aantast. Hierin graag advies op welke manier; wegnemen van koudeburg door middel van isolatie is volgens experts niet mogelijk of te kostbaar, en opnieuw gestuct. Hele muur is ongeveer 6 m2. Muur behandelen tegen vochtuitlslag en dan stucen dat hebben de buren ook gedaan.