Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor waterschade vaststellen en verhelpen:

Waterschade vaststellen en verhelpen

Na lekkage op onze zolder, willen we graag weten of onze houten vloer (tegelijkertijd plafond van eerste verdieping) schade heeft opgelopen en hersteld moet worden. Wij zoeken een specialist die dit kan beoordelen en een offerte kan uitbrengen.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterschade vaststellen en verhelpen uit heel Nederland:

Vervolgschade door waterschade vaststellen

Vorige week hebben wij waterschade ondervonden door een lekkage bij de bovenburen. Nu willen wij op onze beide verdiepingen, onder elkaar, een vaststelling van de waterschade, hoeveel wij moeten indienen bij de verzekering. Het zal voornamelijk gaan over de plafonds.

Oorzaak waterschade inloopdouche vaststellen

Ik heb een inloopdouche met tegels van natuursteen, waarvan er gaten zijn ontstaan in de voegen. Ik heb begrepen dat deze gaten zijn ontstaan door vocht dat niet weg kan en daardoor de tegels er nu uitdrukt. Ik zou graag de oorzaak willen weten van de schade en de mogelijkheden om te herstellen en wat verstandig zou zijn qua oplossing om deze problemen in de toekomst te voorkomen. De voegen van de douche zijn twee jaar terug gedicht. Sindsdien is het langzaam slechter geworden. De verzekeraar vraagt om vast te laten stellen wat de oorzaak is en de kosten hiervan + die van het mogelijke herstel.

Waterschade in de badkamer vaststellen

Ik heb schade in mijn badkamer; tegels komen van de muur, een scheur in de vloer en de andere muur. Graag zou ik willen weten wat de oorzaak van deze schade is / kan zijn. En wat het kost dit eventueel te laten repareren. Graag hoor ik van u.

Waterlekkage opsporen en vaststellen

Het lijkt erop dat mijn verwarmingsbuis onder mijn badkamer en in de gang lekt. Dit kan je zien aan waterschade aan de onderkant van de muur en het opbollen van mijn laminaat. De lekkage moet worden vastgesteld. Let op: de vloer zit nog vast en indien mogelijk vaststellen zonder dit los te halen.

Oorzaak van waterschade en vocht vaststellen

Mijn parket is bol gaan staan. Nu heb ik laatst een lekkage met de wasmachine gehad waardoor dit zou kunnen komen. De verzekering vraagt een expert om de schade vast te stellen.

Oorzaak van waterschade en vocht vaststellen

Het vaststellen van de oorzaak van lekkage.

Oorzaak waterschade en vocht vaststellen

Er blijkt waterschade te zijn in een hoek van ons monumentale pand uit 1900. Echter is het lastig om te achterhalen waar de lekkage zich bevind en wat de oorzaak hiervan is. De lekkage is echter moeilijk te bereiken en bevindt zich op ongeveer 6 meter hoogte. Voordat we over gaan op een inspectie zouden wij graag een prijsindicatie / offerte ontvangen. Nodig voor de verzekering.

Oorzaak waterschade en vocht vaststellen

Er is vocht in souterain. Ik wil dat de oorzaak vastrgesteld wordt en een offerte van de kosten om het op te lossen

Oorzaak waterschade en vocht vaststellen

Ik wil graag dat er een vakman komt om te achterhalen wat de oorzaak is van de waterschade in ons huis. Graag willen we ook weten wat de kosten worden om de schade te herstellen. We hebben op de begane grond vocht vanaf de grond, op de vloer en wanden. Ook op het plafond van de woonkamer zitten vochtplekken, waar de badkamer boven zit. Graag willen we een offerte hiervoor, voor de verzekering.

Herstel waterschade

Herstel van waterschade aan muren en plafond grenzend aan de badkamer. Tevens vaststellen en herstellen van de oorzaak van de lekkage.