Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Zaandam of directe omgeving.

1176 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vloerbalken vervangen en zwambestrijding, kelderrenovatie, schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis, schimmel op beton, vocht in de gevel oplossen en mogelijk isoleren, kelder renoveren/ waterdicht maken, waterschade rapport maken voor de verzekering, waterschade door wasmachine, vochtplekken herstellen, lekkage, optrekkend vocht vanuit de kelder verhelpen, schimmel laten verwijderen + Schilderen, kelder waterdicht maken, vanwege waterschade, ventilatiegaten naar kruipruimte boren (meerdere compartimenten aanwezig) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Zaandam:

Lekkage badkamer verhelpen en opnieuw betegelen

We hebben een lekkage afkomstig uit de badkamer. Dit moet gefixt worden. Daarna moet alles natuurlijk weer netjes betegeld worden, want om bij de lekkage te komen zal er een en ander gesloopt moeten worden.

Schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen

Ik zoek een partij die de kruipruimte kan reinigen. Er bevindt zich schimmel op de hout- en zandlaag. De kruipruimte is ongeveer 40 m2 groot.

Waterschade vaststellen en verhelpen

Na lekkage op onze zolder, willen we graag weten of onze houten vloer (tegelijkertijd plafond van eerste verdieping) schade heeft opgelopen en hersteld moet worden. Wij zoeken een specialist die dit kan beoordelen en een offerte kan uitbrengen.

Oorzaak vocht opsporen en verhelpen

Ik wil graag dat de oorzaak van het vocht in mijn woning wordt opgespoord en verholpen. De verzekering vraagt een offerte voor het opsporen van vocht in huis en elektriciteitsleidingen naar aanleiding overstroming van water uit badkamer, keuken, wc en garage. Oorzaak boomwortel van buren. Verzekering wil vergoeden na herstel maar eerst schade vocht opsporen en offerte voor herstel van de schade maken.

Lekkage aan de slaapkamermuur beoordelen

De buren hebben een aantal jaar terug een dakopbouw gedaan. Nu hebben wij eerder lekkage gehad. Hun aannemer kwam kijken en had het probleem aan de buitenkant opgelost. Ze hebben het behandeld met schimmel/vocht verf. Nu krijgen we wederom op dezelfde plek weer lekkage en de vlekken zijn een stuk groter. Graag willen wij een offerte voor de verzekering.

Schimmel en vochtprobleem analyseren

Natte en beschimmelde muren, vooral in hoeken bij plafond, zowel op de begane grond als de 1e verdieping. Betonnen huis (geen spouwmuren). Gewone schimmelverf helpt niet. Het is niet bekend of er vocht in de kruipruimte aanwezig is.

Oorzaak van schimmel vinden

Ik heb schimmel boven in de slaapkamer. Ik heb paar jaar geleden extra kosten gemaakt door isolatie aan te brengen. Ik heb erover geschilderd, maar het is weer terug. Het zit op de muur, onder een kozijn. Het gaat om de binnenkant van een buitenmuur. Betreft een offerte voor de verzekering.

Zwarte schimmel verwijderen en schimmelwerende verf plaatsen

De vorige bewoner van mijn woning heeft in de badkamer een kunststof verlaagd plafond geplaatst met daarin een ventilatiekoker. Die koker was niet aangesloten op een ventilatiepijp, met vervelende gevolgen. Na het verwijderen van het kunststof plafond bleek mij dat daarboven 5 m² zwarte schimmel zit. Ik wil die schimmel graag laten verwijderen en het plafond laten voorzien van schimmelwerende verf.

Schimmelprobleem badkamer oplossen

Mijn badkamer is ongeveer 2.5 bij 2.5 meter. Het plafond zit vol schimmel en op 1 wand zit ook wat schimmel. Het raam staat dagelijks op en en het ventilatie systeem aan. Echter blijven wij hier last van houden. Graag zouden wij een afspraak maken met een vakman om te kijken waar het probleem vandaan komt en hoe dit opgelost kan worden.

Water uit de kruipruimte laten pompen

Ik wil grondwater uit de kruipruimte laten wegpompen. De kruipruimte staat helemaal onder en het stijgt tot aan de onderzijde van de keukenvloer. Na het weghalen graag de oorzaak achterhalen van het grondwater. Het gaat om een kruipruimte van ongeveer 10 m2. Het gaat om een ruimte in Zaandam.

Vochtprobleem opsporen

Mijn badkamer is erg vochtig, er zit lichte schimmelaanslag op het plafond van de badkamer, maar mijn vraag hier wordt eigenlijk getriggerd omdat ik op het plafond van de woonkamer (waar de badkamer direct boven zit) een plekje ter grootte van een 20 eurocent stuk is ontstaan. Ik zou graag willen dat een expert hier even naar kijkt en willen vernemen of dit als gevolg is van water uit de badkamer of iets heel anders, hopelijk onschuldigs. In mijn ouderlijk huis hadden we namelijk wel een vochtplek aan het woonkamerplafond vanuit de badkamer en ik ben dus nogal 'allergisch' voor dit soort ontwikkelingen.

Betonrot in delen gevel verhelpen

Betonrot verhelpen in twee lateien van ongeveer 6 meter breed. Naar het souterrain toe een latei van 9 meter en de stapelblokken van de fundering.

Vochtprobleem in de woning

Zie foto

Waterdicht maken van betonnen keldervloer

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor een keldervloer van beton waar water uit komt. Het is een dijkwoning van voor 1900 er zit al een betonnen vloer in maar het grondwater komt steeds meer omhoog. Vooral in de kieren in 1 hoek komt water omhoog. Het gaat op dit moment om ongeveer 8 vierkante meter.

Het souterain bewoonbaar maken. Buiten ...

Het souterain bewoonbaar maken. Buiten het souterain ligt een waterput. In het souterain is een kunststofopvangbak met een pomp. Er is niets aan het souterain gedaan, de muren zijn kaal en zwart van de schimmel. Op de grond liggen stoeptegels. Het is onduidelijk of de fundering is aangetast (grenen palen).Er moet een raam gemaakt en dubbele tuindeuren. Wij willen inzicht welke kosten er gemaakt moeten worden om het souterain casco maar water en vocht vrij, doch klaar om bewoonbaar te maken op te leveren.

Buitenmuren moeten nieuwe voegen, ...

Buitenmuren moeten nieuwe voegen, schoonmaken, impregneren en afwerken, ivm vochtdoorslag.