Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor schaderapport van waterschade op laten stellen:

Schaderapport van waterschade op laten stellen

Ik heb lekkage in mijn woning gehad in de keuken door een lekkende afwasmachine. Er zijn een paar planken krom getrokken. Heel lelijk. Mijn woonkamer is ongeveer 6 bij 10 meter. Ik wil graag voor mijn woonverzekering een schaderapport laten opmaken. Kan ik een afspraak maken? Of kunt u ongeveer schatten wat de reparatie kosten zijn? Er liggen brede Frans eiken vloerdelen in mijn huiskamer.
Onze klant uit Westzaan (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schaderapport van waterschade op laten stellen uit heel Nederland:

Schaderapport maken

Door lekkage bij de dak heb ik waterschade opgelopen aan het plafond en muren op de tweede etage en klein stukje laminaat op de eerste etage. Ik ben op zoek naar iemand die een offerte kan maken voor de verzekering, die ik dan moet verder overleggen. Het gaat om ongeveer 11 m2.

Schaderapport van een waterschade opstellen

Door lekkage vanuit het dak hebben wij waterschade in huis. Dit willen we graag in een rapport hebben voor de VVE. De opstalverzekering van de VVE betaalt niks uit en nu moet het uit de pot van de VVE komen. VVE heeft ook zelf iemand een rapport laten maken maar daar staat niet alle waterschade in. We zijn met onze rechtsbijstand bezig zodat alles nu voorgoed wordt geregeld. Het dak is nu gedaan dus lekt het gelukkig niet meer maar we hebben nog steeds de schade in huis en komen ook steeds meer plekken tegen. De schade zit verspreid in de woonkamer, slaapkamer, hal en trap op de zowel de muren als plafond.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik wil graag een schaderapport voor waterschade. Daarbij is de laminaatvloer beschadigd en deze staat een beetje bol. Graag zou ik de kosten van de taxatie willen ontvangen. Het gaat om een gedeelte van vier vierkante meter dat eventueel vervangen dient te worden.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Waterschade tweede verdieping, rond 5 m2, laminaat vloer. Lekkage ontstaan door een wasmachine. Graag een schaderapport voor de verzekering.

Waterschade aan plafond herstellen

Vochtschade aan plafond herstellen. Waterschade op de overloop. Dient gespackt te worden. De stukadoor die ik had, heeft het af laten weten vanwege persoonlijke omstandigheden. De verzekering heeft het bedrag reeds overgemaakt. Dus een schaderapport is niet nodig.

Schaderapport van een waterschade opstellen

Op de eerste verdieping zijn door een verstopte dakgoot 2 slaapkamers nat geworden, en de overloop. Plafond en muren heeft zichtbare schade. We hebben een offerte nodig om het door te sturen naar de verzekering. De werkplek is goed bereikbaar.

Schaderapport maken voor stormschade aan de stacaravan

Wij hebben waterschade op meerdere plekken. Er zijn takken en bomen opgevallen. Een stuk van het terras is weg en er is ook een boom op het dak gevallen, daardoor hebben we waterschade. Ook hebben we ruitschade, een stuk van het terras is weggespoeld. Bij goedkeuring door de verzekering graag de schade herstellen.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Tijdens een regenval is er water uit de put omhoog gekomen, en in de keuken van uit het plafond naar beneden gedruppeld. De verzekering wil nu een schaderapport, waardoor ik u benader. Met het blote oog is er niet veel schade, maar omdat het een winkelpand betreft zou ik toch een expert naar willen laten kijken. De werkplek is goed bereikbaar.

Schaderapport op laten stellen

Ik heb waterschade gehad door lekkage van een wasmachine. Hierbij heeft het plafond schade opgelopen en is ook het laminaat en de muur in de babykamer aangetast. De trap is ook aangetast. Ik wil graag een offerte voor de verzekering en herstel. Ook wil ik graag weten of de waterschade nog verder reikt. De lekkage is verholpen.

Waterschade aan een parketvloer herstellen

Waterschade aan lamelparketvloer door lekkage aantal lamellen bolt/is krom getrokken en heeft los gelaten; zie 2 foto's is vloer uit jaren '70 / totale oppervlakte vloer = 42 m2 op verzoek van verzekeraar een schaderapport laten opstellen met herstelkosten