Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Weesp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Weesp heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Weesp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Weesp of directe omgeving.

350 klanten uit Weesp bevelen een bij Casius in Weesp aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Weesp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: optrekkend vocht in de muren, kelder waterdicht maken, kelder waterdicht maken, vocht vrij maken fundering al dan niet in combinatie met onderkelderen, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, opsporen en oplossen van water schade aan raamkozijn, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, kelder laten injecteren, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, schade na lekkage, vochtmeting onder houten vloer, camera inspectie kruipruimte, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, betonnen balkon herstellen en impregneren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Weesp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Weesp:

Oorzaak lekkage raamkozijn opsporen en herstellen waterschade

Het gaat om een lekkage bij een kunststof raamkozijn in de woonkamer. Bij hevige regenval loopt er water aan de bovenkant van het kozijn over het raam naar binnen. Ik zoek een expert die kan constateren waar het water vandaan komt. Daarnaast wil ik ook de ontstane schade herstellen (vensterbank, afwerking kozijn binnen).

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Vanuit mijn badkamer door s-koppeling lekkage in mijn keuken wat ook naar mijn onderburen is gegaan. De lekkage is gestopt. Voor verzekering moet ik een offerte opmaken van de opgelopen schade en herstelkosten. Het gaat om het laminaat dat in de keuken doorloopt door het appartement. Het laminaat heeft waterschade tot in de woonkamer. De hele woning is 52 m2. Het gaat om vervangen laminaat, plinten en ondervloer. Verder lekkage aan kraan gehad *dachten eerst dat de waterschade daardoor kwam*. Het vocht is getrokken in de onderste keukenkastjes en werkblad. Het betreft drie keukenkastjes en vervangen werkblad. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden. Na akkoord van de verzekeraar kan het herstel worden uitgevoerd.

Schimmel verwijderen in de kruipruimte

We willen graag dat er iemand langskomt om een offerte te maken voor het weghalen van schimmel en maatregelen treffen dat er voorkomen wordt dat de schimmel terug komt. Wij hebben al een schimmelonderzoek laten doen waarbij de gehele kruipruimte is geïnspecteerd. De bodem van de kruipruimte is erg vochtig. Er is bouw- en sloopafval aanwezig op de bodem van de kruipruimte. De kop van de onderslag in de voorgevel is aangetast door bruinrot. In de uitbouw is een onderslagbalk aangebracht langs de achtergevel. Onder de onderslag zijn houten poeren aangebracht. Via deze poeren trekt water omhoog. De poeren en onderslagbalk kunnen probleemloos geheel verwijderd worden. Het schimmelonderzoek-rapport is opvraagbaar bij ons. We krijgen 24 februari de sleutels van het huis en daarna moet het zo snel mogelijk uitgevoerd worden.

Ventilatie tegen vocht in de kruipruimte

Wij staan op het punt een woning te kopen in Weesp waar de kruipruimte aan de voor- en achterzijde en de luiken erg vochtig zijn, het beton was niet aangetast volgens de bouwkundig keurder. Wat kost het om ventilatie te laten aanbrengen en is dit afdoende om problemen te voorkomen?

parketteur

Vocht onder parketvloer laten repareren (kleine oppervlakte), vervangend hout heb ik hiervoor.

Vocht in kruipruimte

Last van water in de kruipruimte onder eigen woning. Oorzaak: hoog grondwaterpeil (water vanaf de dijk hoopt zich op). Oplossing: aanleg van een drainagesysteem onder de woning met aansluiting op de riolering van de Gemeente Weesp. We hebben er het hele jaar last van, bij regenval staat er wel 30 centimeter en het stinkt dan ook. Graag advies. In huis is het ietwat vochtig en de deuren klemmen. Dinsdag zijn we nog thuis, dan een lang weekend weg, maandag weer te bereiken.

Vochtproblemen

Vochtproblemen in hout en vocht in dubbele ramen. Woning 10 jaar oud. In een aantal ramen is er doorslag. Bij deuren is een opstapje van hout en daar in dat opstapje zit ook vocht. Gaat om timmerwerk en glaswerk. Probleem komt vaker voor in de wijk.

In een bestaande badkamer op de 1e ...

In een bestaande badkamer op de 1e verdieping in een oud pand dat 7 jaar geleden gerenoveerd is heb ik problemen met een inloopdouche. De vloer lekt, muren laten los etc. De inloopdouche moet compleet opnieuw gemaakt worden.