Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lekkage in tussenmuur opsporen:

Lekkage in tussenmuur opsporen

Ik heb een hoekwoning met daar aan vast een stenen berging. In de tussenmuur heb ik al meer dan een jaar lekkage en deze is op meerdere plekken zichtbaar. Graag wil ik de lekkage laten opsporen en repareren.
Onze klant uit Schagen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage in tussenmuur opsporen uit heel Nederland:

Daklekkage repareren

Het betreft het opsporen en repareren van een daklekkage. Het gaat om een schuin dak. Het huis is 10 jaar oud, zou dus eigenlijk nog lang niet mogen lekken, en heeft 2 verdiepingen. De lekkage is zichtbaar bij de tussenmuur met de buren, maar zij hebben geen lekkage. Mogelijk komt het van de dakkapel.

Zinken tussengoot vervangen en wat werk eromheen

Het betreft het vervangen van een zinken tussengoot. Momenteel lekt de tussengoot. Onder de goot ligt een balk boven op de tussen muur. Deze is door de jaren heen verrot. De balk is reeds grotendeels van binnen uit verwijdert. De laatste stukken moeten verwijdert worden als de goot verwijdert is. Er liggen al balken klaar om op de tussenmuur geplaatst te worden voordat de nieuwe goot geïnstalleerd wordt. Tevens dienen er twee korte dwarsbalken vervangen te worden. Ook deze balken liggen klaar en kunnen als de goot verwijdert is passend worden gemaakt en geplaatst. Het betreft een woning uit 1882. Om te kunnen werken aan de goot dienen er drie rijen dakpannen verwijdert te worden van beide daken. Het dak is met een ladder eenvoudig te bereiken via een beloopbaar schuurdakje. Zelf ben ik aanwezig voor ondersteunende werkzaamheden en zal helpen waar mogelijk. Optioneel is er de wens een dakraampje te vervangen door een Velux (cq gelijkwaardig) raam te vervangen. Gezien de lekkage heeft de dakgoot de grootste prioriteit. Lengte dakgoot is 9 meter.

Waterschade door lekkage bovenburen herstellen

Door een lekkage bij de bovenburen is er een muur "beschadigd". Graag zouden we willen weten of de waterschade zich diep in de tussenmuur zou kunnen bevinden en deze laten herstellen. De muur is behangen en van beton. In de lengte is er ongeveer 2 meter beschadigd, de breedte van de schade bedraagt ongeveer 20 cm. Als een straal over de muur naar beneden.

Kelder en trapgat schimmelvrij maken en afschilderen

Door lekkage aan een leiding in de tussenmuur met mijn buren, is er forse schimmel ontstaan in mijn kelder en trapgat. De buren hebben de lekkage inmiddels verholpen. Mijn kelder is ongeveer 2 meter diep en zit gedeeltelijk onder de trap. We laten alle muren graag afnemen en daarna opnieuw schilderen. We maken graag een afspraak om het werk hier even te laten beoordelen en ontvangen hiervoor graag een offerte voor de verzekering.

Verbouwing van de badkamer

In verband met een lekkage aan de leidingen van de badkamer moet er zo snel mogelijk een complete nieuwe wand/tussenmuur tussen, 265 X 225 cm. Tevens verwijderen oude vloer en aanleggen nieuwe, 125 X 265 cm alsmede nieuw tegelwerk aanbrengen vloer en wand. Ook heb ik waterkringen op mijn plafond van de woonkamer.

Muur aansmeren na waterschade

Ten gevolge van lekkage is er aan de onderzijde van een tussenmuur in mijn woning een gat ontstaan van 25 x 25 cm en 10 cm diep. Ik wil dit gat laten dichtsmeren. Het is een muur met structuurverf, dus er moet even bekeken worden of de muur van 15 m² opnieuw gestuukt moet worden. Ik heb deze offerte nodig voor de verzekering.

Daklekkage verhelpen

Ik heb een pannendak dat grenst aan een tussenmuur die ik deel met een buurman. Die buurman heeft een plat dak. Ik heb 2 tot 3 maal per jaar lekkage in het plafond in mijn slaapkamer. Er ontstaan voortdurend natte plekken. Er is al eerder zonder resultaat naar de oorzaak gezocht en kit aangebracht. Graag laat ik de oorzaak nu goed opsporen en een definitieve en professionele reparatie verzorgen. Vooraf ontvang ik graag een vrijblijvende offerte.

Opsporen van een lekkage in de badkamer

Opsporen lekkage afvoer badkamer. Leidingen van wasbak, wc, bad, en douche liggen in betegelde vloer. Lekkage is te zien in kolom afvoer-hoek op wc in de benedenverdieping. Nog geen waterschade doordat water wegloopt via gat voor waterleidingen in tussenmuur keuken en wc. Endoscopie gewenst.

Vochtschade aan de binnenmuur herstellen

Door een lekkende leiding is er vochtschade ontstaan waarbij er schimmel en bruine waterplekken zichtbaar zijn op de muur. Het betreft hier een tussenmuur binnenshuis die ook grenst aan de badkamer waar ook het plafond een stukje is aangetast. Ik wil graag dat de watervlekken worden weggewerkt en daarna de muur opnieuw laten schilderen. De muur is 2 meter breed en 2,5 meter hoog. De lekkage zelf is inmiddels verholpen en tevens is er een klein stukje van het plafond dat hersteld moet worden.

Renovatie naar aanleiding van bouwkundige keuring

1) Kruipruimte: aanbrengen bodemafsluiting en repareren vloerconstructie; lekkage riolering. 2) Gevelconstructie: repareren metselwerk, vervangen latei (scheur). 3) Gasinstallatie: vervangen stalen gasleidingen 4) Aanbrengen aardlekschakelaar in meterkast. 5) Vervangen plafondafwerking (16 m2). 6) Tussenmuur keuken/woonkamer verwijderen en afwerken.