Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor convectorput behandelen tegen opstuwend grondwater:

Convectorput behandelen tegen opstuwend grondwater

Er komt grondwater via de convectorput omhoog. Ik ontvang graag een kostenoverzicht om dit op te lossen. Wat komt er bij kijken om een convectorput dicht te laten maken en tegen welke kosten? De convectorput zit in de woonkamer met een laminaat vloer. Kunnen jullie een lekkende convectorput nog op een andere manier repareren?
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor convectorput behandelen tegen opstuwend grondwater uit heel Nederland:

Parket met waterschade repareren

Wij hebben waterschade aan onze parketvloer en wel op het deel van de vloer tussen de convectorput en de schuifpui. We laten de defecte en verkleurde parketdelen graag vervangen. Ook willen we graag uw advies over het behandelen van het parket, zodat het minder gevoelig is als er water op lekt. Graag ontvang ik serieuze aanbiedingen van ervaren bedrijven.

Convectorput behandelen tegen opstuwend grondwater

Er komt grondwater via de convectorput omhoog. Ik ontvang graag een kostenoverzicht voor twee opties wat betreft de convector put: - Wat komt er bij kijken om een convectorput dicht te laten maken en tegen welke kosten? De convectorput zit in de woonkamer met een houten vloer. - Kunnen jullie een lekkende convectorput nog op een andere manier repareren? De buitenbak schijnt lek te zijn. De convectorput is ongeveer 4 meter lang.

Slaapkamer renoveren

Ik wil graag de volgende werkzaamheden in mijn slaapkamer laten uitvoeren: - Convectorput maken; - Elektriciteit aanpassen; - Wandcontactdoos in het plafond verwijderen en dichten; - Schimmel in de muren behandelen. Het beste is om een afspraak in te plannen om de werkzaamheden te bekijken.