Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Purmerend of directe omgeving.

1344 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: optrekkend vocht in de muren, kelder waterdicht maken, kelder waterdicht maken, vocht vrij maken fundering al dan niet in combinatie met onderkelderen, schoon maken kruipruimte, waterschade plafond en verven, opsporen en oplossen van water schade aan raamkozijn, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, kelder laten injecteren, constateren waar vochtproblemen begane grond vandaan komen, schade na lekkage, vochtmeting onder houten vloer, camera inspectie kruipruimte, schimmel in de kruipruimte verwijderen en behandelen, betonnen balkon herstellen en impregneren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Purmerend:

Vochtplekken onderzoeken

Muur in slaapkamer waar een kast voor stond, aangrenzend aan de douche, vertoond schimmelvorming. Schimmel zat al door achterwand van de kast heen. In de douche zit naar mijn idee tenminste 1 tegel los. De afmeting van de vochtplekken is ongeveer 50 cm breed. Ik zoek een vakman die het probleem kan opsporen en kan verhelpen.

Convectorput behandelen tegen opstuwend grondwater

Er komt grondwater via de convectorput omhoog. Ik ontvang graag een kostenoverzicht om dit op te lossen. Wat komt er bij kijken om een convectorput dicht te laten maken en tegen welke kosten? De convectorput zit in de woonkamer met een laminaat vloer. Kunnen jullie een lekkende convectorput nog op een andere manier repareren?

Schimmel en vocht in huis verhelpen

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar rond 1980. We hebben in de binnenmuur in de woonkamer/tuinkast last van optrekkend vocht en schimmelvorming. Het betreft een deel van de muur van maximaal 2 meter breed en 50 cm hoog. We willen graag een afspraak maken met een vakman om de oorzaak vast te stellen en advies te krijgen hoe dit aangepakt moet worden. We horen graag wat de kosten zijn voor het herstelwerk. Wegens werkzaamheden ben ik lastig per telefoon bereikbaar. Ik reageer altijd op uw email-bericht voor het maken van een afspraak.

Vochtmeting in de woning laten uitvoeren

Na een lekkage van het riool is mijn verzekering van mening dat er een vochtmeting dient plaats te vinden in de kruipruimte. Graag de klant bellen over de kruipruimte. De klant wil dat de werkzaamheden zo snel als mogelijk plaatsvinden.

Schimmel en vocht in huis verhelpen

Mijn zoon heeft een oud huis gekocht maar er hangt steeds een vocht en schimmel lucht in de woning. Graag willen wij dat er iemand komt kijken waar dit vandaan komt en wat er aan gedaan kan worden.

Vochtproblemen vanuit de kruipruimte oplossen

Door de Stadsverwarming Purmerend is er geadviseerd om extra ventilatiekanalen aan te brengen naar de kruipruimte. Dit i.v.m. veel condens onder de vloer dat via de randen van het kruipluik het huis inkomt (de mat wordt nat). Ook is de buitenmuur op diverse plekken flink nat. De monteurs van de Stadsverwarming zijn 2 maal onder de vloer geweest om de leidingen te inspecteren en zijn allemaal goed bevonden. Zij zeggen dat de buizen warmte afgeven die onder de vloer condenseert en het vochtprobleem geeft. Graag uw expertise en eventueel een vrijblijvende offerte van het plaatsen van ventilatiesysteem naar de kruipruimte.

Muren injecteren tegen optrekkend vocht

Bij 2 buitenmuren van mijn hoekwoning uit 1984 hebben wij last van optrekkend vocht. Een muur heeft de lengte van 10 meter en de andere muur een lengte van 3 meter. De onderste meter zal moeten worden geïnjecteerd. Er zijn foto's beschikbaar.

Vocht en schimmel in schuur

Ik heb een vocht en schimmel probleem in een opslag die ik gehuurd heb.

Schelpenisolatie aanbrengen in een kruipruimte

In de winter heb ik veel vocht en grondlucht (stank) in huis. Mijn buren hebben goede ervaring met schelpen in de kruipruimte. Het gaat om 90 m2 (6x15 meter). Er is een kruipruimte van 75 cm hoog. Deze is goed bereikbaar. Bij mijn buren zijn de schelpen er in gespoten via een luik in een trapkast. Graag ontvang ik een offerte.

Betonrot repareren

Graag een offerte voor het repareren van een aantal plekken van betonrot en roestaantasting van vloer. De kruipruimte is goed toegankelijk en droog. Graag de volledige benedenverdieping inspecteren, dit zal ongeveer 5 x 12 meter zijn.

Extra ventilatie in de kruipruimte aanbrengen

Extra ventilatie in de kruipruimte aanbrengen Ik zou graag een offerte willen hebben voor het aanbrengen van twee ventilatieroosters aan voor en achtergevel. Reacties graag per email

Lekkages in huis oplossen

Twee lekkage- / vochtproblemen: 1. Lekkage bij de badkuip (afhankelijk hoe het putje zit). 2. Lekkage bij de kozijnen (oorzaak weten we niet). Ik neem aan dat het moeilijk is om een indicatie te geven wat de kosten zijn. Misschien is het handig als jullie een keer langskomen om een kijkje te nemen.

Vochtige buitenmuur

Ik merk sinds enige dagen dat mijn buitenmuur gedeeltelijk vochtig is aan de buitenkant, van boven naar beneden. Ook het gedeelte waar de afvoer zit. De muur gaat daar de hoek om. En om de hoek zit geen afvoer. Er is nog niet naar de afvoer gekeken. Ik weet niet wat hier de reden van is en zou graag een vakman hiernaar willen laten oordelen wat de oorzaak is en hoe dit verholpen kan worden.

Lekkage afvoerbuis

Wij hebben lekkage bovenaan een grote afvoerbuis die vanuit de badkamer beneden de toilet in loopt. Er zit een vochtige plek omheen en er zit een schimmel plek om de buis. Vanaf 3 dagen bij wasmachine programma, douche, bad leeg laten lopen lopen de druppels langs de buis. En bij veel water in 1 keer ligt er een plasje water op de vloer in de toilet. Wij willen de hele toilet laten vervangen en dan de buis weg gewerkt achter het tegelwerk laten. Maar de lekkage oplossen is het spoed gedeelte. De toilet is al heel wat jaar oud waarschijnlijk nog uit de bouw zo'n 1975?

Graag zou ik een aannemer bij mij thuis ...

Graag zou ik een aannemer bij mij thuis ontvangen om een vochtprobleem bij mij op zolder tussen de dakpannen en de isolatie te komen inspecteren. Hierbij heb ik volgende vragen: -De kosten voor herstel -Waar het vocht vandaan komt en hoe dit is ontstaan -Hoelang het vocht al aanwezig is

De douchecabinedeur lekt en moet ...

De douchecabinedeur lekt en moet waarschijnlijk vernieuwd worden. Daar hebben wij vochtplekken gekregen in de hal en slaapkamer. Ook denken wij dat er tegels vernieuwd moeten worden.