Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Nieuw Vennep te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Nieuw Vennep heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Nieuw Vennep u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Nieuw Vennep of directe omgeving.


Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Vennep bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: kruipruimte met camera inspecteren, lekkage verhelpen, balkon waterdicht maken ongeveer 6 vierkante meter, waterschade herstellen, schimmel weghalen, schaderapport maken van lekkageschade onder het dak, ventilatie in voorgevel maken, schimmellucht op zolder probleem achterhalen en verhelpen, rotte balk in kruipruimte, kruipruimte ventileren, schimmel verwijderen van kozijnen, waterlekkage opslagruimte verhelpen, waterschade aan plafond herstellen, vocht en schimmel in de meterkast, lekkage schade aan keukenplafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Nieuw Vennep staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Nieuw Vennep:

Muren, schopbord en vloer herstellen na lekkage

Vanwege een lekkende waterleiding onder de keuken hebben we waterschade opgelopen: - Muren nat+ schimmel - Pvc vloerdelen laten deels los - Schopborden onder keuken moeten vervangen worden vanwege waterschade. Het gaat om een verzekeringskwestie

Lekkage bij het balkon verhelpen

Lekkage van balkon ( bouw 1970) treed op wanneer het regent. Wij hebben al diverse ''specialisten'' geprobeerd: voegen en impregneren van de tegelvoegen op het balkon, etc. Onder het balkon lekt het in de slaapkamer via het plafond van de slaapkamer. Gewenst: goed advies, een vrijblijvende offerte en een garantie dat jullie de lekkage kunnen verhelpen. Bezoek aan huis voor het maken van de vrijblijvende offerte is gewenst.

Huis schimmelvrij laten maken

Betreft een offerte voor de verzekering. Wij hebben schimmel in verschillende kamers geconstateerd en willen er graag vanaf. Kunnen jullie langskomen om een inspectie te doen en op basis daarvan een offerte/rapport te maken. Betreft de slaapkamer op de wanden en de muur van een eengezinswoning uit de jaren '70. De schimmel bevind zich voornamelijk op de eerste en tweede verdieping. Op de begane grond zit boven de voordeur een lekkage ook dit wil ik laten verhelpen.

Meterkast naast de voordeur in de ...

Meterkast naast de voordeur in de tochthal is zeer vochtig, er zit een gat in het plafond van de meterkast waar je veel koude wind voelt waaien en naden in de meterkast zijn niet goed afgewerkt. Smorgens zijn de binnenkant van de voordeur evenals het slot nat. Voordeur is in de bovenhoek links en onderhoek links kromgetrokken en dat zie je goed aan de buitenkant. Je voelt duidelijk koude naar binnen komen en het kozijn is ook nat. Drie gaten in gevelwerk aan de achterkant van de woning ter hoogte van slaapkamer.

Schimmelvorming (vochtdoorslag) op muren ...

Schimmelvorming (vochtdoorslag) op muren (buitenmuur) vanaf 1e verdieping met aangrenzend balkon naar bovenmuur op de begane grond.

Vochtbestrijding voorgevel beganegrond ...

Vochtbestrijding voorgevel beganegrond boven de vloer en bij het plafond.

Er loopt water via de verdeelkast op de ...

Er loopt water via de verdeelkast op de eerste etage richting onze keuken, waar via de lamp het naar beneden komt. De vloer op de eerste etage is vochtig. Het is niet bekend waar het water vandaan komt. Het vermoeden is momenteel dat het van de wasmachine-afvoer komt die op zolder staat.