Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor ventilatie in de kruipruimte realiseren:

Ventilatie in de kruipruimte realiseren

Ik zoek een bedrijf die ventilatie in de kruipruimte kan tewerkstellen. Het gaat om een tussenwoning.
Onze klant uit IJmuiden (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatie in de kruipruimte realiseren uit heel Nederland:

Verbouwing van onze nieuwe woning

Voorbereiden leidingwerk nieuwe keuken. Verplaatsen deur van de keuken naar de gang. Vervangen verlaagd plafond in de keuken. Nieuwe badkamer vloerverwarming in de badkamer. Vragen van een klapraam in de badkamer. Wegwerken afvoer en leidingwerk in de badkamer. Plaatsen openslaande deuren achterzijde. Vervangen kozijn eerste verdieping achterzijde. Moderniseren meterkast en bijplaatsen extra groepen. Waterdicht maken schoorsteen, voegen en loodslabben. Vernieuwen/repareren van 1 drager van het balkon en reparatie van de gevel ter hoogte van deze drager. Vervangen balkondeur. Vervangen mastgoten voor en achter. Vervangen 4 lekke ramen. Verbeteren ventilatie kruipruimte. En nog wat werkzaamheden. Periode waarin dit niet gebeuren tussen 17 augustus en 15 oktober. Voor foto's kan Funda gebruikt worden. Betreft de woning op Hessenweg 28 in de Bilt

Ventilatieroosters leveren + montage in kruipruimte

De kruipruimte is momenteel nog niet voorzien van ventilatie roosters. Het is een hoekwoning met een 1.10 meter diepe kruipruimte. Wij hebben hier geen verstand van dus graag ook het materiaal leveren.

Verrotte houten balken vervangen voor schuimbeton of betonnen balken + vloerverwarming

Ik heb verrotte houten balken onder de woning uit 1960 die ik wil vervangen voor schuimbeton (28 vierkante meter) of door betonnen balken, ligt eraan of het schuimbeton handig is ook qua ventilatie. De balken zullen 4/5 m zijn. Ik denk na over het vullen van de kruipruimte met schuimbeton in de keuken, gang en wc ligt al beton. Ik wil ook graag vloerverwarming als hoofdverwarming op de hele beneden verdieping van ongeveer 35 m2.

Isolatie kruipruimte en spouwmuur

Ons huis bevindt zich in 1 van de laagste delen van de gemeente Zuidplas, de Kruidenbuurt in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hierdoor staat er altijd 15cm grondwater in de kruipruimte. Wij hebben getracht dit weg te pompen, waarbij we uiteindelijk acht maal in 1 dag de vloer redelijk droog hadden, waarna het water van onze buren weer naar ons toe begon te stromen. (Of het was opborrelend grondwater wat bij de afscheiding van de huizen omhoog komt). Het is dus nagenoeg onmogelijk om de vloer in de kruipruimte langer dan een uur droog te houden. Wij zijn dan ook opzoek naar isolatie onder de reguliere vloer. Een oppervlak van +/- 50 tot 60 m2. Bijkomstigheid is wel dat er redelijk veel leidingen onder het huis doorlopen, zeker aan de voorkant ivm riolering en keuken. Aan de achterkant (tuinzijde) zijn diverse beluchtingsopeningen in de spouwmuur aangebracht voor de benodigde ventilatie. Indien mogelijk vernemen wij ook graag of het mogelijk is om de spouwmuur op het Westen te isoleren.

Vervangen elektra

Huidige meterkast heeft geen aardlekschakelaar. Er zijn drie groepen. Meterkast blijft op dezelfde plek, we willen dat alles geaard is. Hebben drie kamers, keuken, badkamer en gang. Wasmachine in de keuken. Stroom aanwezig in de berging. Wij willen voldoende groepen, 6 stuks ( heb hier geen verstand van, dus ik roep maar een nummer). Verder moeten de contactdozen geaard worden( en ook de kabels). Er moeten in de keuken twee nieuwe stroompunten op het aanrecht aangelegd worden. En een nieuw stroompunt in de badkamer. Badkamer ventilatie is elektrisch, deze moet misschien ook aangepast worden. Kruipruimte is aanwezig.

Ventilatiegaten boren in kruipruimte

Ik wil een aantal ventilatie gaten laten boren t.b.v. ventilatie van de kruipruimte. Het is een huis met bouwjaar 1977.

Puin vrij maken kruipruimte

In de kruipruimte ligt bouwpuin die verwijdert moet worden om de circulatie en ventilatie optimaal te maken. Onbekend hoeveel puin er ligt en onbekend of er opgehoogd moet worden met zand. De breedte is 5.20, de lengte ongeveer 6 meter.

Ventilatiegaten naar de kruipruimte boren en roosters plaatsen

ik wil 2 extra ventilatie gaten laten boren in kelder + roosters plaatsen. Via buitenmuur schuin naar beneden de kelder in om condensvorming in kelder tegen te gaan

Balken vervangen bij voordeur en kruipruimte isoleren/vochtwerend maken

Wij hebben bij het luik bij de voordeur 2 natte balken en dat wordt waarschijnlijk veroorzaakt doordat de ventilatie niet in orde is. Wat zal dat ongeveer kosten om te verhelpen?

Ventilatie kruipruimte

Ik wil mijn kruipruimte laten ventileren. Er moeten 6 ventilatie gaten + roosters in komen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Partners

Partners van Casius