Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit IJmuiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in IJmuiden heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in IJmuiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in IJmuiden of directe omgeving.

357 klanten uit IJmuiden bevelen een bij Casius in IJmuiden aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit IJmuiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vloerbalken vervangen en zwambestrijding, kelder vochtdicht maken, kruipruimte isolatie, onderhoud voegen, ventilatiegaten kruipruimte tbv roosters tuingevel boren, schoonmaken/reinigen van de kruipruimte, verwijderen van de schimmel en vervangen van de rioolbuis, schimmel op beton, vocht in de gevel oplossen en mogelijk isoleren, laminaat vervangen, offerte waterschade laminaat, vochtplekken herstellen, lekkage, optrekkend vocht vanuit de kelder verhelpen, schimmel laten verwijderen + Schilderen, kelder waterdicht maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in IJmuiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in IJmuiden:

Ventilatie in de kruipruimte realiseren

Ik zoek een bedrijf die ventilatie in de kruipruimte kan tewerkstellen. Het gaat om een tussenwoning.

Vochtcontrole in de hal

Er hangt een rioollucht in de hal. Maar wij hebben het leidingwerk al vervangen en op ander plekken is de vloer er al uit geweest, geen lekkage gezien. Kunnen jullie dit nakijken? En wat zijn de kosten? En wat hoort er bij het werk? Is dat bijvoorbeeld ook weer de vloer open halen om toegang te krijgen, of moeten wij dit zelf doen?

Vocht in keukenmuren door lekkage

Ik woon in een tussenwoning waar ik een vochtprobleem heb in mijn keuken. De muren zijn vochtig en het ruikt er muf. Ik heb er een vochtvreter geplaatst en daar staat steeds veel water in. Er lopen wat leidingen in de muur en ik denk dat daar een lek kan zitten. Een andere mogelijkheid is dat het vocht van bovenaf in de spouw terechtkomt. Ik wil dit graag laten onderzoeken en de benodigde reparatie laten verzorgen.

Muren laten injecteren/impregneren

In de keuken zit een kleine uitbouw in de vorm van een bak die vroeger heeft gediend als bak waar de kolen van buitenaf naar binnen werden geschept. Er is nu optrekkend vocht binnen zichtbaar vanuit het muurtje van deze bak. Het buitenmuurtje is enkelsteens en ongeveer een halve meter breed.

Schimmel en vocht in de badkamer

De muren en plafond in de badkamer zitten vol met schimmel. We denken dat het helemaal in de muren is getrokken omdat de kamers eromheen heel vochtig zijn. We willen de schimmel laten verwijderen en eventueel als dat helpt tegen voorkomen van schimmel de badkamer opnieuw laten betegelen. We willen graag weten hoeveel dit ongeveer kost.

Vochtige muren

Optrekkend vocht langs de muren verhelpen, de muur is zo vochtig dat de verwarming van de muur valt, komt mede doordat de gemeente de stoep verhoogd heeft. Het gaat om 1 muur. Graag inspectie en oplossing voor dit vochtprobleem.

Natte voegen in bijkeuken

Sinds een paar maanden wordt een gedeelte van de voegen van mijn bijkeuken nat als het heeft geregend. Wij hebben daar een inpandige hemelwaterafvoer. Graag een vakman die dit kan verhelpen.

Er is een lekkage onder het doucheputje ...

Er is een lekkage onder het doucheputje naar het plafond van mijn woonkamer. Deze moet verholpen worden.