Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor kruipruimte met stankoverlast inspecteren:

Kruipruimte met stankoverlast inspecteren

Ik wil gaarne dat iemand komt om de oorzaak van de stank bij de voordeur en in het halletje en meterkast vaststelt.
Onze klant uit Hoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vochtexperts voor vochtproblemen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte met stankoverlast inspecteren uit heel Nederland:

Kruipruimte met stankoverlast inspecteren

Mijn kruipruimte van ongeveer 8 m2 komt een muffe geur uit en heeft last van vocht. Graag wil ik dit opgelost hebben via een inspectie/oplossing. Het gaat om een tussenwoning van het jaar 1951. De kruipruimte is ongeveer 60-80 cm hoog.

Isolatielaag in de kruipruimte plaatsen tegen vochtoverlast

Wij hebben een vrijstaande woning met geschakelde garage. Sinds enige tijd hebben we wat problemen in de woning door vocht in de kruipruimtes door een hoge grondwaterstand. We hadden vorig jaar een muggenplaag en ook wat stankoverlast. Ik wil de kruipruimte laten voorzien van een laag zand van ongeveer 30 cm of schelpenisolatie. De gehele vloeroppervlakte is ongeveer 140 m². Daarvan is ongeveer 50 m² via een kruipluik toegankelijk. De overige kruipruimte is verdeeld in 5 compartimenten. Er moet hier even bekeken worden hoe daar toegang verkregen kan worden. Misschien kan dat door gaten in de gevel te boren. Ik wil een afspraak maken met bedrijven die hier ervaring mee hebben. Ik ontvang daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Kruipruimte met stankoverlast inspecteren

Ik heb last van stank onder het huis dat in de hal en woonkamer binnendringt (kruipruimte). Weet niet zeker of het een vochtprobleem is of rioleringsprobleem. Kruipruimte is verder prima begaanbaar. Graag een offerte voor inspectie.

Stankoverlast uit de kruipruimte oplossen

De kruipruimte stinkt. Het is een soort rioolgeur. Niet helemaal duidelijk waar het vandaan komt. Nu sinds een week last van behoorlijke stank. Eerder bij koud weer ook wel eens gehad. Maar niet zo erg als nu. Graag onderzoek naar oorzaak van de geur en mogelijke oplossingen. Betreft een tussenwoning uit 1920 met een houten ondervloer. Het is een kruipruimte van ongeveer 40 m2. De ruimte is prima begaanbaar.

Stank van een vochtige kruipruimte oplossen

Ik heb een verbouwing gehad, waardoor een deel roosters verdwenen is. Ik heb nu stankoverlast. De kruipruimte is ongeveer 60 m2. De ruimte is makkelijk toegankelijk via een kruipluik. Er zit veel reliëf in de kruipruimte (hoog en laag). Vanaf de openbare weg makkelijk toegankelijk. De kruipruimte is droog. Graag wil ik laten kijken naar de huidige situatie en het laten oplossen.

Kruipruimte onder de woning leeg laten zuigen

Ik wil de kruipruimte van mijn hoekwoning leeg laten zuigen. 4 huizen verder is er een riooleringsprobleem, waardoor in de kruipruimtes van mijn woning en de 2 andere buren rioolwater terecht is gekomen. Wij willen dit graag weg krijgen (dit in verband met stankoverlast). Voor vragen kunt u gerust mij bellen.

Stankoverlast in de kruipruimte

Kruipruimte isoleren of opvullen. Afmeting ongeveer 5.5 x 8 meter en ongeveer 80 cm hoog. Kruipluik bij de deur aanwezig. Stankoverlast door grondwater in de kruipruimte. Kan dit verholpen worden met isolatie van schelpen?

Kruipruimte ontdoen van vocht en stank

Vanuit de kruipruimte van onze keuken komt veel vocht en stank naar boven. De vloer van de keuken is van hout, geen beton. Graag wil ik van deze vocht- en stankoverlast af.

Stankoverlast door vochtprobleem in kruipruimte

Sinds enkele dagen hebben wij enorme stankoverlast in de woonkamer. Het ruikt naar schimmel/verrotting. Onder de woonkamer vloer ligt geen waterleiding of riool. We kunnen niet onder de vloer komen, omdat er geen toegang vanuit de kelder naar deze ruimte is. We denken nu zelf dat het misschien een schimmel op de houten vloerbalken is? Vanuit de ventilatieroosters in de kelder kan je een deel van de vloer zien, maar we zien niets bijzonders. Als het om een schimmel gaat of ander probleem, dan willen we dit verholpen hebben en eventuele vochtproblemen in de toekomst voorkomen. Graag advies/inspectie en offerte.

Kruipruimte inspecteren

Inspecteren van de kruipruimte i.v.m. stankoverlast. Kruipluik achterkant woning, 1 ventilatiegat voorkant woning. Geen kruipluik voorkant woning, wel convectorput. Van daaruit kun je onder de houten vloer in de woonkamer komen. Misschien inspectie met camera handig.