Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Hoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in Hoorn heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts in Hoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende lekdetectiebedrijven, vochtbestrijder, vochtbehandelaars en vochtexperts in Hoorn of directe omgeving.

663 klanten uit Hoorn bevelen een bij Casius in Hoorn aangesloten vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Hoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: mergelkelder vochtvrij maken +stukje beton reparatie, plafond, electra, vloer herstellen na waterschade, een vochtinspectie in de kruipruimte voor de vloerbalken, optrekkend vocht + zwam in vloer, vocht in kelder verhelpen, vochtprobleem nieuwbouwmuur detecteren en oplossen, schimmelprobleem oplossen muur na lekkage, schimmel laten verwijderen, ventilatie kruipruimte controleren, schuur isoleren, ventileren en vochtvrij krijgen, lekkage serre verhelpen, waterschade rapport, oplossing vochtige muur, ventilatiegaten en roosters in kruipruimte maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtbestrijder, vochtbehandelaar, lekdetectiebedrijf of vochtexpert voor vochtproblemen in Hoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Hoorn:

Kruipruimte leeg laten pompen

Ik wil graag weten wat de kosten zouden zijn om de kruipruimte bij ons kantoorpand in Hoorn leeg te laten pompen. Er staat ongeveer 50 cm water in de kruipruimte (al jaren) maar dit dient in verband met aankomende werkzaamheden tijdelijk even leeg gepompt te worden. Ook ben ik benieuwd hoe kort van te voren ik dan opdracht kan geven aangezien er nu nog geen definitieve datum bekend is voor deze werkzaamheden. Het is niet bekend om hoeveel m2 het gaat.

Kruipruimte met stankoverlast inspecteren

Ik wil gaarne dat iemand komt om de oorzaak van de stank bij de voordeur en in het halletje en meterkast vaststelt.

Schimmel verwijderen van wand in woonkamer

Ik wil graag een offerte/prijsindicatie voor het verwijderen van schimmel op een wand in de woonkamer. Door lekkage zitten er verschillende plekken. Het gaat om maximaal 5 vierkante meter. Vanwege gezondheidsklachten zou het fijn zijn als het zo snel mogelijk gedaan kan worden.

Stank van een vochtige kruipruimte oplossen

Ik heb een verbouwing gehad, waardoor een deel roosters verdwenen is. Ik heb nu stankoverlast. De kruipruimte is ongeveer 60 m2. De ruimte is makkelijk toegankelijk via een kruipluik. Er zit veel reliëf in de kruipruimte (hoog en laag). Vanaf de openbare weg makkelijk toegankelijk. De kruipruimte is droog. Graag wil ik laten kijken naar de huidige situatie en het laten oplossen.

Schimmel verwijderen uit de kruipruimte

Ik wil met spoed de kruipruimte (35m2) van het huis laten desinfecteren. Deze zit helemaal vol zwarte schimmel doordat er een lekke afvoerleiding van de keuken is. De afvoer is al enige tijd stuk gezien de omvang van de schimmel. Er staan hier en daar kleine plassen en er hangt overal een muffe lucht.

Vochtprobleem vanuit de kruipruimte oplossen

Sinds 7 jaar bewonen wij een jaren dertig woning. Wij merken dat er een vochtprobleem bestaat in de kruipruimte. Daardoor komt de houten vloer in de woning omhoog. Achter de voordeur is er een vloerdeel verrot. Er zijn vanaf de bouw wel aan één zijde van de woning muurroosters aangebracht. Er is ooit een aanbouw geplaatst en wij weten niet of de kruipruimte daar doorloopt. Misschien moet de ventilatie worden uitgebreid. Graag laten wij de oorzaak van het vochtprobleem verhelpen.

Vochtprobleem in aanbouw verhelpen

Bij een aanbouw van de rijtjeswoning die ik gekocht heb, zijn de binnenmuren bij hevige regenval nat door optrekkend vocht. Er is geen kruipruimte onder de aanbouw. De buitenmuur is ca 10 m1 lang. Graag laat ik een vakman de oorzaak opsporen en een afdoende maatregel verzorgen. Vooraf ontvang ik hiervoor graag een prijsindicatie.

Vochtmeting in de badkamer

Graag laat ik een vochtmeting uitvoeren t.b.v. de tegels van de badkamer.

Vochtprobleem in de woning

Wij hebben op de eerste etage in de zomer bij warm weer vochtproblemen waar het plafond en de buitenmuur samenkomen. Dit is bij beide slaapkamers het geval. Graag maken wij een afspraak om een en ander te laten controleren.

Lekkage bij slaapkamerraam

Lekkage bij slaapkamerraam, graag wil ik de oorzaak weten en weten wat ik hieraan kan laten doen

Advies en oplossing vochtprobleem

Schimmelvorming op binnenmuren in een bewoond huis. Gaat om een aantal plekken. Graag advies en oplossing.

Waterlekkage

Heb waterlekkage in de keuken aan plafond en muren, weet niet waar het vandaan komt. Het probleem bestaat drie weken, weet niet meer wat te doen. Oorzaak eerst achterhalen en oplossen en daarna herstellen.

lekkage boven mijn keukenkast bij het rooster

Lekkage boven mijn keukenkast bij het rooster.

vochtprobleem

In garage worden twee vochtplekken gesignaleerd. (Komt niet van het dak)

Boven de voordeur komt na een regenbui ...

Boven de voordeur komt na een regenbui vocht door het plafond . Mogelijk is de gevel van baksteen niet meer vochtbestendig.